Vapaaehtoiseksi

Viimeksi päivitetty 30.9.2017 11:56

Champions Cup 2017 Seinäjoki Areenalla 6.-8.10.2017

Champions Cupissa ratkotaan maailman parhaat seurajoukkueet kuuden joukkueen turnauksissa naisten ja miesten sarjoissa. Suomea turnauksessa edustavat järjestäjäkumppaniseuran SPV:n miesten joukkueen lisäksi Classic miesten ja naisten sarjoissa sekä TPS naisten sarjassa.

Haemme tapahtumaan noin 150 vapaaehtoista monipuolisesti erilaisiin tehtäviin. Toimiminen vapaaehtoisena Champions Cupissa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä lajimme suurtapahtumaa. Tarkoituksenamme on tehdä se isosti yhdistelmällä pohjalaista hulluutta ja kotimaista salibandytapahtumien ammattitaitoa.

Salibandyn Champions Cup-staff koostuu palvelualttiista ja ystävällisistä ihmisistä. He ovat aktiivisia, vastuullisia ja hektisessä ympäristössä hyvin viihtyviä, joukkuehenkisiä osaajia.

Odotukset ja vaatimukset Champions Cup -staffille

Tärkein ominaisuus salibandyn Champions Cupin staffilla on oikea asenne. Suurissa tapahtumissa tilanteet vaihtelevat nopeasti eikä aina kaikkeen voi valmistautua etukäteen.

Kansainvälisessä ympäristössä toimiminen edellyttää ystävällisyyttä, joustavuutta ja kärsivällisyyttä. Rohkeus englannin kielen käyttöön auttaa tehtävissä, mutta ei ole välttämätöntä kaikissa tehtävissä. Arvostamme aiemman kokemuksen tuomaa osaamista, mutta kokemus ei ole edellytys valinnalle, sillä tarvittaessa koulutamme tehtäviin. Ennen kaikkea arvostamme oikeanlaista asennetta ja rohkeutta tarttua toimeen.

Odotamme vähintään 14 vuoden ikää (16 tai 18 vuotta erikseen mainituissa tehtävissä) ja positiivista sitoutumista hoitamaan omalle kohdalle tulevat kisatehtävät. Tapahtumassa odotamme kunkin vapaaehtoisen olevan käytettävissä koko tapahtuma-ajan.

Tarjoamme arvokkaan kokemuksen lisäksi kisavaatetuksen, osallistumis- tai työtodistuksen, mahdollisuuden seurata otteluita omien tehtävien ulkopuolella ja yhden aterian työvuoroa kohden. Mahdollinen yöpyminen tai matkustaminen kisakaupunkiin tulee hoitaa itse.

​Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautujiin ja sovimme mahdollisesta koulutusajankohdasta.

Tule mukaan tekemään kansaivälistä salibandytapahtumaa ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi! Saat varmasti ainutlaatuisia elämyksiä.

Lähetä hakemuksesi Champions Cupiin 13.8.2017 mennessä täällä.

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.