U19 MM-kisojen vapaaehtoishaku on auki kuun loppuun - hae mukaan nyt!

Korvaamaton osa toukokuun alle 19-vuotiaiden naisten salibandyn MM-kisoja ovat loistavat vapaaehtoiset, joita ilman kisojen toteuttaminen ei olisi mahdollista. Sinulla on nyt upea mahdollisuus tulla mukaan tekemään kansainvälistä suurtapahtumaa. 

Vapaaehtoistiimin jäsenenä pääset mukaan mielenkiintoisiin tehtäviin, saat loistavan mahdollisuuden oppia uutta ja koet suuren urheilutapahtuman ainutlaatuiseen ja kansainvälisen tunnelman. Tärkeintä vapaaehtoisena toimimisessa on, että asenteesi on kohdallaan eli voit hyvin hakea vapaaehtoiseksi, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta vapaaehtoistehtävistä. Jos kuitenkin olet jo kokenut konkari, niin muistathan kertoa meille siitä. Positiivinen ja innostunut ote sekä kyky toimia osana isompaa tiimiä ovat tärkeitä ominaisuuksia jokaiselle vapaaehtoiselle.

Yksi tämän kevään vapaaehtoisista on Ninja Kotajärvi. Ninja opiskelee media-alaa Joensuussa ja on kisoissa mukana mediatiimin jäsenenä. Ninja oli mukana Kouvola Lakritsi Suomen Cupissa viime viikonloppuna ja odottaa jo innolla ensi toukokuun MM-kisoja.

-Näin laji-ihmisenä haluan tehdä asioita tyttösalibandyn eteen. Opiskelen media-alaa ja kiinnostaa tosi paljon, että miten media ja viestintä toimii tälläisissa tapahtumissa, fiilistelee Ninja ja jatkaa:
-Parasta on päästä tapaamaan uusia ihmisiä ja oppimaan paljon. Täällä näkee hyvin miten mediapuoli toimii, mitä kaikkea siihen kuuluu ja pääsee itse tekemään käytännössä.

Hyvä tietää

Salibandyn alle 19-vuotiaiden MM-kisat järjestetään 8.-12.5.2024 Lahdessa. Kaikki ottelut pelataan Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa. Vapaaehtoistehtävät sijoittuvat pääasiassa turnauksen ajalle. Jokainen vapaaehtoinen saa työvaatetuksen ja lämpimän aterian jokaisena työpäivänä. Pyrimme järjestämään vapaaehtoisille mahdollisuuden päästä seuraamaan pelejä työpäivinään (työtehtävien salliessa). Huomioithan, että emme korvaa vapaaehtoisuuteen liittyen matka- tai majoituskustannuksia.

Eri vapaaehtoistehtäviin liittyvät kieli- ja muut vaatimukset näet tehtävänkuvauksista, joten tutustuthan niihin huolellisesti. Toivomme, että olet jo hakuvaiheessa mahdollisimman sitoutunut prosessiin, vaikka toki odottamattomia esteitä voi tulla eteen. Hakuvaiheessa voit ilmoittautua isompiin tehtäväkokonaisuuksiin, mutta mikäli jokin tietty tehtävä kiinnostaa, mainitsethan siitä lisätiedoissa.

Hakeminen ja aikataulu

Salibandyn MM-kisojen vapaaehtoishaku on auki tammikuun loppuun 31.1.2024. Jos olet aiemmin toiminut vapaaehtoisena salibandyturnauksissa tai muissa tapahtumissa, kerro meille kokemuksestasi sekä mahdollisesta erityisosaamisestasi. Täytäthän hakemuksen, vaikka olisit jo ollut meihin aiemmin yhteydessä vapaaehtoishakuun liittyen.

Mukaan valitut vapaaehtoiset jaetaan pienempiin tiimeihin, joita luotsaavat tiiminvetäjät. Vapaaehtoisille järjestämme kevään 2024 aikana koulutustilaisuuden ja kaikkien vapaaehtoiseksi valittujen tulee osallistua koulutukseen. Jos mieleesi nousee kysymyksiä, olethan yhteydessä volunteers@salibandy.fi.

Lisätietoja Lahden kaupungin sivuilta.

Uutinen kisasivuilla.

Jaa artikkeli