Säbäkipinäkerho

Säbäkipinäkerhot ovat lasten matalan kynnyksen harrastetoimintaa. Seurojen käyttöön on saatavilla erilaisia materiaaleja harrastetoiminnan tueksi 1.-3. luokkalaisille, ja materiaalien tilauslomakkeelle pääset tästä. 

Seuroille tuotettu materiaali on toistaiseksi maksutonta, ja edellyttää ainoastaan toimintamallin arvoihin sitoutumista.   

Kipinämittari

Säbäkipinämateriaaleistä löydät uuden ohjaajien käyttöön tarkoitetun Kipinämittarin. Kipinämittarin avulla ohjaaja saa kerättyä kerhokerran/harjoituksen jälkeen palautteen suoraan osallistujilta.

Tutustua voi myös Olympiakomitean palautekyselyihin, joita voit seurallesi tilata. Kerhotoimintaan sopiva kysely on esim. ”Palautekysely lapsille”, jonka löydätä tästä linkistä. (Seuratoiminnan palautekyselyt – Suomen Olympiakomitea)

Säbäkipinä eskareille, valtakunnallinen eskariviikko 5-9.9.2022. Eskariviikon aikana seuroilla ja eskariryhmillä on mahdollisuus tilata eskareille suunnattua materiaalia mm. tehtävävihkoja lapsille, julisteita eskariviikosta ja erilaisia liikuntatehtäviä viikon ajaksi. Tilauslinkki aukeaa 15.6. mennessä.

 

Tiina Koivisto
Seuratoimintapäällikkö, länsi
Lasten harrastaminen. Alueen seurojen tuki, yhteistyö, vuorovaikutus ja seuratoiminnan kehittäminen. Harrastepelaaminen ja yhteistyö alueen asiantuntijaverkoston kanssa.