Erotuomareiden infosivu

Erotuomareiden yhteydenottoja varten erillinen asiakaspalvelu. Palveluajat julkaistaan sbet.fi sivuston uutisissa.

erotuomari[a]salibandy.fi | puh. 0400 529 005

Ilmoittautuminen erotuomarikoulutuksiin
(etsi hakusanalla ”erotuomari” ja ”salibandy” ja/tai kaupungin nimellä esim. ”Tampere”)

Kauden 2023–24 erotuomarivapaakortti on tilattavissa täältä.

Huom! Yllä oleva linkki ei vielä vie erotuomareille tarkoitettuun ohjeeseen, vaan ohjaa liiton yleiselle TorneoPalin ohjesivulle, jonka loppupäästä löytyy Toimitsijan ohjeet -dokumentin tuorein versio. Myöskään toimitsijakoulutus ei ole vielä valmis.

Tutustu ennen pelejä tuohon dokumenttiin ja erityisesti sen loppupuolella olevaan osioon ”Kun ottelu päättyy”. Siellä on tällä hetkellä tuomaria koskevat ohjeet toimitsijan näkökulmasta ja tuomari toimii seuraavasti:

1) Toimitsija tarkistaa ottelun tapahtumakirjaukset ja muokkaa tapahtumarivejä tarvittaessa.

2) Erotuomari tarkistaa toimitsijan tietokoneen (/päätelaitteen) näytöltä ottelupöytäkirjan (Ottelun tulos, maalit, voittaja/tasapeli, rangaistukset, erityisesti pelirangaistukset). Mikäli jotain on tarve lisätä tai muuttaa, niinmuokkaukset tehdään tässä vaiheessa.

3) Erotuomari klikkaa ylälaidasta ”Päätä otteluseuranta” -nappia ja hyväksyy ottelupöytäkirjan koodillaan (Sportti-ID).

4) Viimeiseksi avautuu koostenäkymä. Toimitsija hyväksyy tämän klikkaamalla alhaalta ”Tallenna” ja sen jälkeen avautuvalta sivulta ”Hyväksy”.

Mikäli ottelussa annetaan pelirangaistus/-rangaistuksia, siitä tehdään normaalisti Sbetissä erotuomariraportti. Mikäli ottelussa tapahtuu muuta merkittävää raportoitavaa, tuomari tekee myös tästä Sbetissä erotuomariraportin. Ilmoittakaa ottelun jälkeen joukkueille suullisesti, mikäli raportteja on tarve tehdä. Tällä hetkellä ei ole tietoa, onko olemassa jokin huom.sarake ja rastin paikka sille, että ottelusta tehdään raportti/vastalause.

HUOM! HYVISSÄ AJOIN ennen ottelun aloittamista erotuomarin tulee toimitsijoilta varmistaa, että joukkueet ovat syöttäneet otteluun kokoonpanot!!!

Jos kokoonpanon lisäämisen suhteen on ongelmia, ohjeistakaa joukkue olemaan yhteydessä tulospalvelun päivystykseen, puh. 0400 529 017.