Työpaikka SM

Arena Center järjestää yhteistyössä Salibandyliiton kanssa vuosittain Työpaikkasalibandyn SM-kisat Arena Centerin halleissa. Turnauksessa taistellaan loistavissa olosuhteissa ja mittaa otetaan työpaikkojen paremmuudesta Suomen mestaruuden arvoisesti! Sarjavaihtoehtoja löytyy monipuolisesti, joten yrityksen salibandyharrastajat kannattaa kerätä hyvissä ajoin koolle ja ryhtyä harjoittelemaan kevään turnausta varten. Onko sinun työpaikkasi Suomen mestari?

Turnausinfo 2023

 • Turnauspäivä 27.5.2023
 • Kaikkien sarjojen osallistumismaksu 299 euroa/joukkue
 • Pelipaikkana Arena Center Myllypuro ja Ruskeasuo
 • Sarjat
  • Miehet kilpa
  • Miehet harraste
  • Miehet Hupisarja
  • Naiset avoin
  • Tyky-sarja
  • Sekasarja

Sarjainfo

Miehet Kilpa (Huom. vain yrityksen työntekijöille):

Kilpasarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL miesten 2 divisioonaa. Naiset voiva osallistua kilpasarjaan. Kilpasarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: F-liiga miehet (SSBL kaudella 2022-2023).

Miehet Harraste (Huom. vain yrityksen työntekijöille):

Harrastesarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Kuluvalla kaudella A- tai B-nuorten SM-sarjassa pelanneet pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Naiset voivat osallistua harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 3 div. (SSBL kaudella 2022-2023).

Miehet Hupi (Huom. vain yrityksen työntekijöille):

Hupisarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat tai ovat edustaneet kuluvalla kaudella korkeintaan SSBL alueiden alinta divisioonatasoa (Etelä-Suomi ja Sisä-Suomi 6 div., muu Suomi 5 div.). Kuluvalla kaudella A- tai B-poikien SM-sarjan tai 1 divisioonan joukkuetta edustaneet pelaajat eivät saa osallistua Hupisarjaan. Naiset voivat osallistua hupisarjaan. Hupisarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL alueen toiseksi alin miesten div. (SSBL kaudella 2022-2023).

Naiset Avoin (Huom. vain yrityksen työntekijöille):

Naistensarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille,jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan SSBL naisten 1 divisioonaa. Kilpasarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kolmea kiintiöpelaajaa, jotka edustavat tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan seuraavaa sarjaa: SSBL naiset liiga A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua hupisarjaan. (SSBL kaudella 2022-2023).

Tyky-sarja (Huom. vain yrityksen työntekijöille):

Tykysarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka eivät edusta tai ole kuluvalla kaudella edustaneet mitään SSBL miesten tai naisten divisioonatasoa. A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua tykysarjaan. Tykysarjassa on mahdollista peluuttaa yhtä kiintiöpelaajaa joka edustaa tai on kuluvalla kaudella edustanut korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL alueen alin miesten, tai alin naisten div. (SSBL kaudella 2022-2023).

Sekasarja (Huom. vain yrityksen työntekijöille):

Sekasarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat, tai ovat kuluvalla kaudella edustaneet korkeintaan SSBL miesten 4 divisioonaa. Naisten F-liigassa ja sitä alemmilla tasoilla pelaavat naispelaajat saavat osallistua sekasarjaan. A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua sekasarjaan. Sekasarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan seuraavia sarjoja: SSBL miehet 2 div. (SSBL kaudella 2022-2023).

Huom. Sekasarjassa tulee olla samaan aikaa kentällä molemman sukupuolen edustajia (maalivahtia ei lasketa).

Lisätietoja

Eeva Welling
Seuratoimintapäällikkö, etelä
Aikuisten harrastaminen, erityisryhmät, tapahtumat. Alueen seurojen tuki, yhteistyö, vuorovaikutus ja seuratoiminnan kehittäminen. Harrastepelaaminen ja yhteistyö alueen asiantuntijaverkoston kanssa.