Kuvapankki

Salibandyliiton viestintä tuottaa laajalti kuvamateriaalia salibandyotteluista valokuvaajaverkostonsa kautta. Kuvamateriaali on median vapaasti hyödynnettävissä salibandyyn liittyvän uutisoinnin yhteydessä.

Tarjolla on valokuvia salibandyn pääsarjoista, salibandymaajoukkueista sekä junioreista ja muista lajin pelimuodoista. Jos jotain kuvaa ei löydy, niin kannattaa vinkata asiasta Salibandyliiton viestintää – ongelmat on tehty ratkottavaksi.

Kuvien käytön yhteydessä tulee mainita valokuvaajan nimi, jonka saa selville kuvakansion avaamalla. Ellei kuvaajan nimeä ole mainittu, krediitiksi silloin Salibandyliitto.

Etusivun näkymässä sarjatasoille löytyy omat kansionsa, joiden alla on kyseisen sarjan valokuvia ottelupareittain nimettyinä.

Kuvien selailu ja lataaminen

Klikkaa ensin päätasolla mistä sarjasta haet kuvia. Sen jälkeen alikansioista näet tarjonnan. Avaamalla alikansion, näet kyseisen ottelun kaikki kuvat. Kuvaa klikkaamalla sen saa suuremmaksi ja kuvavirrassa voi edetä eteen- ja taaksepäin kuvan vasemman ja oikean laidan nuolinäppäimillä.

Desktop-käytössä kuvia voi ladata joko yksittäin tai valita useampia kerralla. Avaamalla tietyn ottelun kuvakansion jokaisen kuvan alla näkyy valitse-pikkuruutu. Valinta tapahtuu ruutua painamalla, jolloin se muuttuu vihreäksi ja samaan aikaan valittu kuva/t näkyvät pienempinä alalaidan vihreässä palkissa, josta kuvat voi ladata. Useita kuvia valittaessa järjestelmä lataa kuvat zip-pakettina.

Mobiilikäyttöön löytyy ilmainen kuvat.fi-applikaatio.

Flickr säilyy kuva-arkistona

Salibandyliiton kuvapalveluna vuodesta 2010 käytössä ollut Flickr käsittää yli 120 000 valokuvan kannan, joka säilyy jatkossa edellisten kausien kuva-arkistona. Nämä kuvat ovat myös edelleen käytettävissä.
Flickr-kuvat täällä.

Markku Huoponen
Tiedotuspäällikkö
Järjestöviestintä, salibandy.fi-ylläpito, sisällöntuotanto, uutiskirjeet, mediatiedotteet, toimintasuunnitelma ja vuosikertomus.