Yhteistyökumppanille

Salibandy tarjoaa poikkeuksellisen monipuolisen, kattavan ja tehokaan alustan yritysten ulkoiseen ja sisäiseen hyödyntämiseen.

Reilussa 30 vuodessa salibandystä on kasvanut yksi meidän merkittävimmistä liikuttajista. Salibandyn miesten, naisten, poikien ja tyttöjen maajoukkueet tarjoavat huippu-urheilun näkökulman. Vuorovuosin (miehet/naiset, pojat/tytöt) pelattavat MM-kisat televisioidaan noin 20 maahan, mikä antaa myös kumppaneille vahvan kansainvälisen näkyvyyden. Seuraavat miesten kisat pelataan Ruotsin Malmössa joulukuussa 2024 ja naisten kisat Tsekin Brnossa ja Ostravassa joulukuussa 2025.

Kotimaisen sarjapelaamisen korkein sarjataso on F-Liiga ja siitä vastaa SSBL Salibandy Oy. Muusta sarjapelaamisesta vastaa Salibandyliitto, mukaan lukien miesten ja naisten Divari, Suomen Cup ja koko laaja junioritoiminta.

Tutkimusten mukaan salibandyä pelaa Suomessa noin 400.000 henkilöä ja juuri siinä onkin yksi salibandyn vahvuuksista. Se on pelatuin peli niin kouluissa, armeijassa kuin myös työpaikoilla. Peli soveltuu niin pojille kuin tytöille aivan pienestä päiväkotilaisesta jo kypsään ikään ehtineille senioreille.

Salibandy on erityisen vahva verkossa. Sen yli 100.000 sosiaalisen median seuraajaa tarjoaa laajan ja sitoutuneen kohderyhmän.

Huippu-urheilun lisäksi salibandy tarjoaakin runsaasti mahdollisuuksia arvopohjaiseen ja vahvasti vastuulliseen yhteistyöhön. Yhteistyöhön sisältyy niin halutessanne konkreettinen suunnitelma yhteistyön hyödyntämisestä juuri teidän toiminnassa. Yhteistyön tuloksia tutkitaan ja seurataan, mikä osalta varmistaa investoinnin tuloksekkuuden.

Salibandyliiton aktiivisessa kumppaniryhmässä ovat mukana jo nyt mm. Craft, Eerikkilä, Oxdog, Kamux, Pohjola Vakuutus, XXL, Insinööriliitto, Icareus, Veikkaus, Sokos Hotels, Fais, Sponsor Insight ja Tallgraf, joten kumppanina olet mukana hyvässä seurassa. Suomalaisen salibandyn visio on ”Haluamme luoda liikettä, joka synnyttää elämyksiä, hyvinvointia ja menestystä.” Mikäli kiinnostaa, niin olethan yhteydessä.

Salibandyn kaupallistamista F-liigaa lukuun ottamatta vastaa Markkinointiosakeyhtiö i2.

Lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista:

Pekka Ilmivalta
Toiminnanjohtaja
Strateginen johto, hallinto ja toimiston johto, kansainväliset asiat, sidosryhmäsuhteet, järjestösuhteet ja edunvalvonta.
Kimmo Nurminen
Toimitusjohtaja, SSBL Salibandy Oy
F-liiga, taloushallinto, huippusarjojen kehittäminen, liiketoiminnan kehittäminen.
Timo Toivonen
Kehittämispäällikkö
Tapahtumien kehittäminen (kaupallisuus ja yleisö), fanitoiminnan organisointi, fanikaupan ja -tuotteiston kehittäminen, kumppanisuhteiden ylläpito ja VIP-tilaisuuksien koordinointi.
Mikko Aikko
Myynti- ja kehitysjohtaja