Salibandyn superviikonloppu: liigafinaalit jäähalleissa, sometähdet Hämeenlinnassa ja U17-maajoukkueet Eerikkilässä

Salibandyfaneja hemmotellaan tänä viikonloppuna. Vaikka Salibandyliiton alaiset sarjat alkavat vähitellen olla paketissa, niin tarjollla on edelleen lajiherkkua.

F-liiga-kausi huipentuu lauantaina ja sunnuntaina jäähallipeleihin. Tai siis mahdollisesti vain yhteen, jos Esport Oilers jatkaa voittojen tiellä. Miesten finaalisarja on tilanteessa 3–2, kun Oilers voitti Classicin keskiviikkona 8–6. Kuudes finaali pelataan keskiviikon tavoin Helsingin jäähallissa. Lauantain ottelu alkaa klo 17.00.

Jos kuitenkin Classic voittaa lauantaina, niin liigakausi huipentuu seiskafinaaliin, joka pelataan heti sunnuntaina klo 18.00 alkaen Tampereen Hakametsän jäähallissa – siis samalla areenalla, jonne huipentui viime kevään upea Nokian KrP-TPS finaalisarja.

Linkki: F-liigan finaalien pääsyliput (Tiketti)

Lauantaina areena täyttyy salibandyn takia myös Hämeenlinnassa, kun valtakunnan isoimmat somevaikuttajat YouTuben sekä TikTokin puolelta iskevät yhteen perinteisessä salibandyottelussaan Loimua Areenalla. Ottelu alkaa klo 14.00. Ruutu tarjoilee striimin ottelusta.

Ottelun tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen, ja kohteena on lasten- ja nuorten urheilun tukeminen sekä vähävaraisten perheiden harrastamisen tukeminen.

Tiktube III -ottelu vilisee tunnettuja sometähtiä. Pelaamassa nähdään mm. Roni Back, VilleGalle, Räpfaija, Kliffa, Nino Ärling, Arttu Laitinen, Janne Saarinen, Jaakko Parkkali ja niin edelleen.

Linkki: TikTube III Last Dance pääsyliput (Tiketti)

Nuoret lajitähdet puolestaan ottavat mittaa toisistaan, kun Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueiden vuoden päätapahtuma Floorball Future Stars järjestetään viime vuosien tapaan Eerikkilässä.

Turnauksessa pelataan yhteensä kymmenen ottelua. Kaikkien otteluiden katseluoikeuden voi lunastaa SalibandyTV:seen hintaan 11,90e. Yksittäisen ottelun kustannus on 5,90e.

Suomen U17-pojat esiintyvät tapahtumassa kahdella joukkueella. Suomea haastamaan saapuvat Sveitsin U17-pojat. Saksan jäätyä pois tapahtumasta Suomen tytöt kohtaavat Eerikkilässä kolmesti Sveitsin.

Linkki: U17-maajoukkueiden Floorball Future Stars Eerikkilässä – SalibandyTV näyttää kaikki ottelut

Jos kansainvälinen salibandy kiinnostaa enemmänkin, niin kannattaa jopa vilkaista myös lahden taaksen, jossa pelataan Ruotsin Superfinaalit. Miesten puolella suomalaisedustuksesta vastaa Storvretan päävalmentaja Mika Kohonen. Naisissa mestaruutta tavoittelevat tutusti superjoukkue Thorengruppen suomalaistähdet Veera Kauppi, Oona Kauppi ja My Kippilä.

Eivätkä salibandykauden huippupelit vielä tähän viikkoon pääty, sillä toukokuun toisella viikolla pelataan U19-naisten MM-kisat Lahdessa.

Linkki: Turnausliput loppuunmyyty, pieni lisäerä tulee myyntiin – tässä kaikki toukokuun U19 MM-kotikisoista

Jaa artikkeli