Rekisteröidy salibandyfaniksi

Fanit ovat keskeisin syy, miksi urheilutapahtumia järjestetään ja parhaimmillaan he tuovat joukkueelle juuri sen merkitsevän lisäbuustin, joka tekee eron voiton ja tappion välillä.

Rekisteröidy nyt Suomen salibandymaajoukkueiden kannattajaksi, niin pääset välittömästi hyötymään eduista, joita ei muutoin ole saatavilla.

Rekisteröityneille lähetämme sähköpostitse:
– uutisia sekä artikkeleita maajoukkueen toiminnasta ja pelaajista
– ensimmäisenä tarjouksia ja/tai etuosto-oikeuden maaotteluihin
– etuja fanituotteisiin ja etuosto-oikeuden uusiin tuotteisiin
– tietoa fanitilaisuuksista ja -matkoista
– tietoa Salibandyliiton tai sen kumppaneiden kampanjoista ja tarjouksista

Rekisteröityminen on ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään.

Rekisteristä voi poistua koska tahansa.

Rekisteriin liittyvien yhteystietoja ei tulla luovuttamaan kolmansille osapuolille, mutta rekisterinhaltijan viestit saattavat sisältää kolmansien osapuolten kaupallista viestintää.

Huomioittehan, että ohjelman mukaisia etuja ja viestintää pystytään kohdentamaan ainaostaan sähköpostiosoitteensa jättäneille henkilöille. Tarkista sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoitus ja sähköpostiosoitteen muuttuessa, täytä rekisteröitymislomake uudelleen.

Fanipostia ei pystytä myöskään toimittamaan sähköpostiosoitteisiin, jotka ovat peruneet tai estäneet Salibandyliiton uutiskirjejakelun, mutta liittymällä fanirekisteriin et liity muiden Salibandyliiton uutiskirjeiden lähetyslistoille.

Koska fanirekisterin viestintä sisältää myös markkinointiviestintää, tulee rekisteriin liittyjän olla täyttänyt 15 vuotta.

Rekisterin haltija: Suomen Salibandyliitto ry. (tietosuojalauseke)

HUOM! Vahvistusviesti rekisteröitymisestä saattaa mennä roskapostiin tai ”Tarjoukset” -välilehdelle sähköpostissasi, kuten myös fanien uutiskirjeet. Tarkistathan, että viestit tulevat varmasti perille!

Eroa fanirekisteristä. Lähetä rekisterin hallitsijalle sähköpostia ja pyydä poistamaan yhteystietosi rekisteristä. Yhteystiedot poistetaan kahden arkipäivän kuluttua ja saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.