Sarjaan ilmoittaminen

Sarjaan ilmoittaminen kaudelle 2024-25 on alkanut 26.4. ja tapahtuu porrastetusti pääsarjoista alaspäin.

Sarjaan ilmoittamisen edellytykset:

 • Seuran jäsenyys Salibandyliitossa (pl. harrastesarjat).
 • Seuran ja joukkueen yhteyshenkilö-roolien asettaminen Palvelusivustolla.
 • Seuralla ei saa olla maksurästejä tai muita velvoitteita Salibandyliittoa kohtaan.

Joukkueiden ilmoittaminen sarjoihin tapahtuu tuttuun tapaan sähköisesti Salibandyn Palvelusivustolla. Ilmoittamisen tekee seuran pääkäyttäjä tai hänen valtuuttamansa alikäyttäjä. Kaudella 2023-24 käyttöön otetun uuden järjestelmän pääkäyttäjätunnukset on toimitettu seurojen yhteyshenkilöille pe 21.4. Lisätietoa takarajoista ja hinnoista löytyy kausi-infossa ja alueiden omilla sarjasivuilla.

Palvelusivustolla näytetään vain ne sarjat, joissa ilmoittaminen on sillä hetkellä avoinna.

>> SIIRRY SALIBANDYN UUDELLE PALVELUSIVUSTOLLE !

Katso tästä eri sarjoihin ilmoitetut joukkueet
-> listaukset näkyvät myös Palvelusivustolle kirjautuneille käyttäjille.

Huomioikaa etenkin seuraavat asiat ennen joukkueen ilmoittamista sarjaan:

 • Seuralle ja joukkueelle pitää lisätä yhteyshenkilö.
 • Sarjaan ilmoittaminen tapahtuu uudella TorneoPal Palvelusivustolla seuran pääkäyttäjän tai hänen valtuuttamansa alikäyttäjän toimesta. Seurojen tunnus-asioissa palvelee liiton asiakaspalvelu p. 0400-529017.
 • Sarjaan ilmoittamiset ovat käynnissä kausi-infon ja alueellisten kausi-infojen takarajojen mukaisesti.
 • Seura EI voi itse lisätä joukkueita Palvelusivustolla. Kaikki uudet joukkueet lisää sarjavastaava! Voitte olla yhteydessä myös liiton asiakaspalveluun p. 0400-529017.
 • Mikäli seuralla on mitä tahansa rästejä Salibandyliitolle, ilmoittaminen on estetty. Ota tällöin yhteyttä liiton asiakaspalveluun p. 0400-529017 tai asiakaspalvelu@salibandy.fi
 • Seura ei voi ilmoittaa joukkueita ns. vieraalle alueelle. Esim. Etelä-Suomen seura ei oletuksena voi ilmoittaa joukkuetta Pohjois-Suomen sarjoihin. Sen sijaan kaikki seurat voivat ilmoittaa joukkueita valtakunnallisiin sarjoihin, esim. P22 SM-sarja, harrastesarjoihin ja Suomen Cupiin.

Sarjaan ilmoittaminen lyhyesti:

 • Ensin tulee valita seuran joukkuelistasta se joukkue, jota ollaan ilmoittamassa sarjatoimintaan.
 • Tämän jälkeen avautuvasta sarjalistasta valitaan ensin alue (esim. Etelä-Suomi 2024-25) ja sen jälkeen pudotusvalikosta sarjataso (esim. M6Div). Alue tulee automaattisesti sarjahallinnasta, eli Etelä-Suomen seura näkee vain Etelä-Suomen sarjavalikoiman, lisättynä valtakunnallisilla sarjoilla.
 • Järjestelmä kertoo sarjamaksun kokonaishinnan.
 • Tarkistathan huolella, että ilmoitat oikean joukkueen oikeaan sarjaan!
 • Mikäli listalla ei ole sopivaa joukkuetta valittavissa (esim. kokonaan uusi joukkue) tulee olla yhteydessä sarjavastaavaan, tai liiton asiakaspalveluun, joka lisää joukkueen Palvelusivustolle.
 • Joukkueella ja seuralla tulee olla yhteyshenkilö eli ns. joukkuekäyttäjä.
 • Ilmoittamisen hyväksynnän jälkeen järjestelmä muodostaa joukkueesta, sarjatasosta riippuen, 1-3 eräisen sarjalaskun seuran Palvelusivustolle. Huom: Laskut eivät muodostu heti, vaan vasta kun liitto on tarkastanut ilmoittautumisten tilanteet, ilmoittautumisen takarajan umpeuduttua.
 • Seura maksaa sarjalaskut eräpäiviin mennessä ja tarkkailee maksutilanteita Palvelusivustolla. Sähköinen laskutus on huomioitu, samaan tapaan kuin erotuomaripalkkiolaskuissa.
 • Joukkue kiinnittyy valittuun sarjaan ja siirtyy sarjavastaavan käsittelyyn.
 • Jako lohkoihin tapahtuu ilmoittautumisten jälkeen. Sarjavastaava on tarvittaessa yhteydessä mikäli jokin sarja ei toteudu esim. vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi. Lohkojakoja ei tule tiedustella liitosta erikseen!

Poikkeavan nimen käyttö aikuisten sarjoissa:
Mikäli joukkue haluaa pelata seuranimestä poikkeavalla joukkuenimellä, niin siitä tulee maksaa Kilpailusääntöjen mukainen lisämaksu 85 euroa. Ilmoittautumisjärjestelmä ei mahdollista joukkuenimen muuttamista, vaan siitä tulee olla erikseen yhteydessä sarjavastaavaan. Poikkeavan joukkuenimen tulee olla asiallinen ja lopullisen hyväksynnän tekee liitto. Hyväksynnän jälkeen liitto toimittaa seuralle 85 euron suuruisen laskun per hyväksytty nimiehdotus (sarjalaskun yhteydessä) ja sarjavastaava muuttaa joukkuenimen Palvelusivustolle.

Myöhässä tehtävä ilmoittautuminen ja korotettu osallistumismaksu:
Mikäli sarjaan ilmoittautumisessa ei ole valittavissa tiettyä sarjatasoa, todennäköisin syy on se, että ilmoittautuminen on päättynyt. Ole tällöin yhteydessä sarjavastaavaan ja tiedustele mahdollisuudesta ilmoittaa joukkue myöhässä. Takarajan jälkeen Salibandyliitto voi määrätä korotetun ilmoittautumismaksun. Korotus on 100€/aikuisjoukkue tai 50€/juniorijoukkue. Summa lisätään automaattisesti sarjamaksuun. Uuden jäsenseuran joukkueilla ei ole korotettuja maksuja.

Lisää tietoa sarjoista:
Sarjakauden tuhti infopaketti on luettavissa kausi-info julkaisusta sekä alueiden omista kausi-infoista. Ilmoittautumisten tilanteita voi seurata täällä.

Uudet seurat huomio!
Mikäli seuranne ei ole vielä Salibandyliiton jäsenseura, tai ette ole aiemmin pelanneet liiton sarjoissa, saatte tarpeellisen informaation sivulta ”Uudet seurat”. Sarjatoimintaan voivat ilmoittautua vain hyväksytyt jäsenseurat, joille on myönnetty Palvelusivuston seuratunnus. Jäsenasioissa palvelee ensisijaisesti Salibandyliiton asiakaspalveluasiantuntija Matti Parviainen, p. 0400-529013, matti.parviainen@salibandy.fi

ONGELMIA?
Ole yhteydessä Salibandyliiton asiakaspalveluun p. 0400-529017 / asiakaspalvelu@salibandy.fi