Pelille!

Haluatko pelille? Tulit oikeaan paikkaan! Tältä sivulta löydät salibandyn pelimahdollisuuksia pienelle ja vähän isommallekin porukalle. Mukaan pääsee sitoutumalla vain yhteen tapahtumaan kerrallaan. Olemme jakaneet pelimahdollisuudet kolmeen kategoriaan (Minitiimien pelit, Pop up – pelit ja Kuntosähly).

Tutustu tarjontaan tarkemmin alla, valitse sopiva pelimuoto ja hyppää kentälle!

Näihin pelitapahtumiin joukkueen voi kasata vapaasti (eri seuroista, kavereista, työporukasta tai mistä vaan). Ainoa vaatimus pelaajille on Salibandyliiton aikuisten harrastepelipassi, osta tästä (hinta 5 euroa). Myös minkä tahansa Salibandyliiton sarjan voimassaoleva pelipassi käy näihin peleihin.

Tällä hetkellä Pelille -tapahtumia järjestetään Etelä-Suomen alueella.

Joukkue tai pelaajia haussa? Liity Pelille-yhteisöön WhatsAppissa!

Loimme WhatsApp-sovellukseen ryhmän (Salibandy Pelille) toiminnan tueksi. Ryhmässä tiedotetaan uusista pelipäivistä ja siellä on eri kategorioihin pelaajapörssi-ryhmät. Pelaajapörssien tarkoituksena on yhdistää pelaajia ja joukkueita. Niissä voi kysellä lisäpelaajia omaan joukkueeseen tai pelaaja voi ilmoittaa halukkuutensa löytää joukkue tiettyyn tapahtumaan. Lisäksi pelaajapörssistä voi löytää paikkaajia, jos tapahtumaan ilmoittautuneeseen joukkueeseen tulee poisjääntejä.

Liity mukaan yhteisöön: https://chat.whatsapp.com/GSxXcWZY0QlK83NU7peJW7

Minitiimien pelit

 • Pienille peliporukoille, jotka haluavat päästä pelaamaan 5 vs 5 pelejä. Erinomainen mahdollisuus kerätä oma pieni joukkue (n. 6-10 pelaajaa + maalivahti) vaikka kaveriporukasta ja mennä yhdessä nauttimaan pelaamisesta. Joukkueen voi kasata vapaasti (eri seuroista, kavereista, työporukasta tai mistä vaan). Osallistukaa yhdessä kerran vuodessa tai vaikka joka kerta, saatte itse päättää.

 • Minitiimien pelitapahtumissa joukkue pelaa kolme 15 minuutin peliä (1 x 15 min) isolla kentällä (5 vs 5 + MV), koko tapahtuman kesto on maksimissaan 2 tuntia. Näitä on tarjolla arki-iltaisin, erityisesti perjantaisin. Pelaajien määrällä voitte säädellä iltapuhteen hikisyyttä.

 • 1. Katsasta minitiimipelitarjonta alta. Pelit on jaettu kategorioihin ja suuntaa-antaviin tasoihin:

  • Miehet Kilpa (avoin, n. 2.-3. divisioonan taso)
  • Miehet Harraste (n. 4.-5. divisoonan taso)
  • Miehet Kunto (n. 6. divisioonan taso ja aloittelijat/harrastelijat)
  • Naiset Kilpa (avoin, n. 1.-2. divisioonan taso)
  • Naiset Harraste (n. 3.-4. divisioonan taso ja aloittelijat/harrastelijat)
  • Sekasarja (kentällä tulee olla molempien sukupuolten edustajia, maalivahtia ei lasketa)

  2. Ilmoita joukkueesi mukaan Torneopalissa (ilmoittautumislinkki sarjan nimi alla olevassa listauksessa) ja maksa osallistumismaksu (60 euroa). Jokaiseen tapahtumaan mahtuu mukaan neljä joukkuetta ja ilmoittautuminen päättyy kaksi viikkoa ennen pelejä.

  3. Otteluohjelma julkaistaan Torneopalissa ja siellä pääset myös täyttämään osallistujien tiedot.

  4. Kaikilla joukkueen jäsenillä tulee olla vähintään Salibandyliiton aikuisten harrastepelipassi. Ohjeista ilman pelipassia olevia pelaajia ostamaan Suomisportista 5 euron hintainen aikuisten harrastepelipassi (ei vakuutusta, vakuutuksen kanssa 14 €). Myös minkä tahansa Salibandyliiton sarjan voimassaoleva pelipassi käy näihin peleihin.

Tulevat Minitiimien pelit

 

Sekasarja, täynnä PE 21.4. 18-20 Campo Sport K1
Miehet Kunto, ilmoittaudu TI 25.4. 17-19 AC Kaarela K2
Naiset Kilpa, ilmoittaudu PE 28.4. 18-20 AC Kaarela K2
Naiset Harraste, ilmoittaudu PE 5.5. 18-20 Campo Sport K1
Miehet Kunto, ilmoittaudu PE 12.5. 18-20 Campo Sport K1
Sekasarja, ilmoittaudu PE 19.5. 18-20 Campo Sport K1
Miehet Kilpa, ilmoittaudu SU 14.5. 18-20 Campo Sport K3
Naiset Kilpa ilmoittaudu LA 20.5. 12-14 Campo Sport K3

 

Etkö löytänyt joukkueellesi sopivaa sarjaa tai ajankohtaa? Voit myös toivoa uutta tapahtumaa lähettämällä mailia Eeva Wellingille

Pop up -pelit

 • Nykyisille tai entisille joukkueille tai muille porukoille, jotka haluavat lähteä pelaamaan yksittäiseen puolen päivän pelitapahtumaan. Joukkueen (n. 9-13 pelaajaa + maalivahti) voi kasata vapaasti (eri seuroista, kavereista, työporukasta tai mistä vaan). Tässä ei tarvitse sitoutua koko kauteen, vaan voitte itse valita pelipäivän tarjolla olevista ajankohdista. Pelien välissä ehtii vähän vaihtaa kuulumisia ennen seuraavaa koitosta. Mainio paikka kerätä porukka kasaan ja pelailla yhdessä silloin tällöin.

 • Pop up -peleissä neljä joukkuetta pelaa toisiaan vastaan neljän tunnin aikana. Pelimuotona on 5 vs 5 ja maalivahdit, peliaika 2 x 15 min ja jokainen joukkue pelaa kolme peliä. Pop up -pelitapahtumia pelataan viikonloppuisin ja niissä pääsee nauttimaan turnausfiiliksestä.

 • 1. Katsasta Pop up -pelien tarjonta alta. Pelit on jaettu kategorioihin ja suuntaa-antaviin tasoihin:

  • Miehet Harraste (n. 3.-5. divisoonan taso)
  • Miehet Kunto (n. 6. divisioonan taso ja aloittelijat)
  • Naiset Harraste (n. 2.-4. divisioonan taso)
  • Sekasarja (kentällä tulee olla molempien sukupuolten edustajia, maalivahtia ei lasketa)

  2. Ilmoita joukkueesi mukaan Torneopalissa (ilmoittautumislinkki sarjan nimi alla olevassa listauksessa) ja maksa osallistumismaksu (120 euroa). Jokaiseen tapahtumaan mahtuu mukaan neljä joukkuetta ja ilmoittautuminen päättyy kaksi viikkoa ennen pelejä.

  3. Otteluohjelma julkaistaan Torneopalissa ja siellä pääset myös täyttämään osallistujien tiedot.

  4. Kaikilla joukkueen jäsenillä tulee olla vähintään Salibandyliiton aikuisten harrastepelipassi. Ohjeista ilman pelipassia olevia pelaajia ostamaan Suomisportista 5 euron hintainen aikuisten harrastepelipassi (ei vakuutusta, vakuutuksen kanssa 14 €). Myös minkä tahansa Salibandyliiton sarjan voimassaoleva pelipassi käy näihin peleihin.

Tulevat Pop-up pelit

SARJA PVM KLO PAIKKA
Miehet Kunto, ilmoittaudu LA 22.4. 10-14 AC Myllypuro K2
Sekasarja, ilmoittaudu LA 29.4. 12-16 Campo K4

 

Kuntosähly *TULOSSA*

 • Tarvitset mukaan vain itsesi. Pelikokemuksellasi ei ole väliä, tästä nauttivat kaikki.

 • Hiki pintaan kuntoilumielessä. Tunnin aikana pelataan 3-4 minuutin pelejä vaihtuvin joukkuein, yhteensä pelistartteja tulee reilu puolitusinaa. Pistemestari-applikaatio ohjaa pelaamista arpomalla joukkueet ja ilmoittamalla, kun peli vaihtuu. Vaihtuvat joukkueet myös tasaavat pelaajien tasoeroja.  Pelimuoto maksimoi tsempin, tehot ja peli-ilon!

 • Kuntosählytoiminta ei ole vielä käynnissä, mutta alkaa loppukeväästä. Informoimme aloituksesta tällä sivulla ja WhatsAppin Pelille-yhteisössä (kts. yllä), joten liity mukaan ja pysyt kuulolla!

Tapahtumien organisointi

Salibandyliitto järjestää Pelille -tapahtumat yhteistyössä Etelä-Suomen halliyrittäjien kanssa. Maaliskuun tapahtumat järjestetään Arena Centerin toimipisteissä ja Campo Centerissä.

Toiminta on edullista matalan kynnyksen toimintaa, joten tapahtumissa ei ole toimitsijoita ja pelit tuomitaan yhdellä tuomarilla. Tuomari käyttää kelloa, kirjaa maalit, syötöt ja jäähyt ylös. Salibandyliitto päivittää tulokset jälkikäteen Torneopal-järjestelmään. Vaikka peleissä pelataan täysillä, niin ei liian tosissaan eli muistathan Fair Play -käytöksen. Tarkemmat säännöt löytyvät kunkin turnauksen sivulta Torneopal-järjestelmästä.

Kommentteja, kehitysehdotuksia tai muuta asiaa? Toiminta on pilotointivaiheessa, joten otamme mielellämme palautetta vastaan! Lähetä terveisesi Eeva Wellingille