Vapaaehtoiset U19 MM-kisat Lahti

Vapaaehtoiseksi MM-kotikisoihin? - Tarve järjestyksenvalvontaan, Team Guideille, ensiapuun ja kilpailupuolen toimijoille

Korvaamaton osa toukokuun alle 19-vuotiaiden naisten salibandyn MM-kisoja ovat loistavat vapaaehtoiset, joita ilman kisojen toteuttaminen ei olisi mahdollista. U19-naisten MM-kilpailut järjestetään Lahdessa 8.-12. toukokuuta. Vapaaehtoishaun lisähaku on avattu uudelleen ja tarve on etenkin järjestyksenvalvontaan, team guideille, ensiapuun ja kilpailupuolen toimijoille.

Vapaaehtoistiimin jäsenenä pääset mukaan mielenkiintoisiin tehtäviin, saat loistavan mahdollisuuden oppia uutta ja koet suuren urheilutapahtuman ainutlaatuiseen ja kansainvälisen tunnelman. Tärkeintä vapaaehtoisena toimimisessa on, että asenteesi on kohdallaan eli voit hyvin hakea vapaaehtoiseksi, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta vapaaehtoistehtävistä. Jos kuitenkin olet jo kokenut konkari, niin muistathan kertoa meille siitä. Positiivinen ja innostunut ote sekä kyky toimia osana isompaa tiimiä ovat tärkeitä ominaisuuksia jokaiselle vapaaehtoiselle.

Tällä hetkellä tarve on erityisesti:

  • Järjestyksenvalvonta ja turva
  • Kilpailupuoli ja toimitsijat
  • Team Guidet
  • Ensiapu
  • Kaukalopartio (erilliset yhteydenotot: mikko.kaksonen@salibandy.fi)
  • Lue tarkemmat tehtäväkuvaukset täältä

Hyvä tietää

Salibandyn alle 19-vuotiaiden MM-kisat järjestetään 8.-12.5.2024 Lahdessa. Kaikki ottelut pelataan Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa. Vapaaehtoistehtävät sijoittuvat pääasiassa turnauksen ajalle. Jokainen vapaaehtoinen saa työvaatetuksen ja lämpimän aterian jokaisena työpäivänä. Pyrimme järjestämään vapaaehtoisille mahdollisuuden päästä seuraamaan pelejä työpäivinään (työtehtävien salliessa). Huomioithan, että emme korvaa vapaaehtoisuuteen liittyen matka- tai majoituskustannuksia.

Eri vapaaehtoistehtäviin liittyvät kieli- ja muut vaatimukset näet tehtävänkuvauksista, joten tutustuthan niihin huolellisesti. Toivomme, että olet jo hakuvaiheessa mahdollisimman sitoutunut prosessiin, vaikka toki odottamattomia esteitä voi tulla eteen. Hakuvaiheessa voit ilmoittautua isompiin tehtäväkokonaisuuksiin, mutta mikäli jokin tietty tehtävä kiinnostaa, mainitsethan siitä lisätiedoissa.

Hakeminen ja aikataulu

Salibandyn MM-kisojen vapaaehtoisten lisähaku on nyt avattu Jos olet aiemmin toiminut vapaaehtoisena salibandyturnauksissa tai muissa tapahtumissa, kerro meille kokemuksestasi sekä mahdollisesta erityisosaamisestasi. Täytäthän hakemuksen, vaikka olisit jo ollut meihin aiemmin yhteydessä vapaaehtoishakuun liittyen.

Mukaan valitut vapaaehtoiset jaetaan pienempiin tiimeihin, joita luotsaavat tiiminvetäjät. Vapaaehtoisille järjestämme kevään 2024 aikana koulutustilaisuuden ja kaikkien vapaaehtoiseksi valittujen tulee osallistua koulutukseen. Jos mieleesi nousee kysymyksiä, olethan yhteydessä volunteers@salibandy.fi.

TEHTÄVÄKUVAUKSET

Lisätietoja Lahden kaupungin sivuilta.

Hanne Nyrönen
Tapahtumapäällikkö
Tapahtumien kokonaisvastuu, suunnittelu ja toteutus, U19-naisten MM-kisat 2024 Lahti.
Mikko Kaksonen
Aluepäällikkö / Itä
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.

Jaa artikkeli