Kuvat

Salibandyliiton viestintä tuottaa laajalti kuvamateriaalia salibandyotteluista valokuvaajaverkostonsa kautta. Kuvamateriaali on median vapaasti hyödynnettävissä salibandyyn liittyvän uutisoinnin yhteydessä.

Kuvat ovat Flickr-palvelussa:

Tarjolla on valokuvia salibandyn pääsarjoista, salibandymaajoukkueista sekä junioreista ja muista lajin pelimuodoista. Jos jotain kuvaa ei tuhansia kuvia kattavasta pankista löydy, niin kannattaa vinkata asiasta Salibandyliiton viestintää – ongelmat on tehty ratkottavaksi.

Kuvia voi hakea myös nimellä.
Lue lisää: Valokuvia vapaaseen käyttöön salibandysta – nyt myös pelaajien mukaan nimettyinä

Kuvien käytön yhteydessä tulee mainita valokuvaajan nimi, jonka saa selville kuvakansion avaamalla. Ellei kuvaajan nimeä ole mainittu, krediitiksi silloin Salibandyliitto.

Valokuvat on ladattu ottelupareittain omiin kansioihinsa. Viimeisimmät kuvakansiot näkyvät ylinnä. Kuvan lataus tapahtuu klikkaamalla ensin haluttu kuvan auki, minkä jälkeen näytön oikeassa alakulmassa näkyvää nuolta painamalla voi kuvan tallentaa halutussa resoluutiossa.

Jos kuvien osalta on kysyttävää, pyydämme olemaan yhteydessä Salibandyliiton tiedotuspäällikköön:

Markku Huoponen
Tiedotuspäällikkö
järjestöviestintä, salibandy.fi-ylläpito, sisällöntuotanto, uutiskirjeet, mediatiedotteet, toimintasuunnitelma ja vuosikertomus