Laskutustiedot

Seurat ja yksityishenkilöt saavat sarja-, koulutus-, tapahtuma- ja leirilaskut suoraan sähköisestä ilmoittautumisjärjestelmästä. Joissain tapauksissa liitto myös laskuttaa em. kohteita. Järjestelmän tai laskutuksen lähettämästä laskulomakkeesta löytyvät tarvittavat maksutiedot.

Pelipassit lunastetaan verkkopalvelusta, joka antaa tarvittavat maksutiedot. Edustusoikeuksien kirjaamismaksutiedot saadaan Palvelusivustolta.

Jos kuitenkin tarvitset liiton tilinumeroa ja olet varmistanut, että maksun voi suorittaa ilman viitenumeroa (esim. vastalauseen kirjaamismaksu) niin voit suorittaa sen Salibandyliiton tilille:

Nordea: FI84 2001 1800 1329 56
BIC: NDEAFIHH
Y-tunnus: 0988019-8

Ota aina maksusta kuitti ja liitä se materiaalin liitteeksi. Kirjoita viestikenttään mitä maksu koskee.

Salibandyliitolle toimitettavat laskut, myös aluetoimistoille osoitetut, voi lähettää joko sähköisesti tai paperisena skannauspalvelun kautta. Tarkempi laskuttajan ohje alla.

Laskuttajan ohje

Salibandyliitolle voi toimittaa laskuja kolmella eri tavalla:

1. Verkkolaskut
Operaattori: Nordea
Verkkolaskuosoite: 003709880198
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: NDEAFIHH

2. Paperilaskut
Suomen Salibandyliitto ry
Ostolaskut 7195A
PL 72
00521 HELSINKI

3. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun
Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 09880198@scan.netvisor.fi

  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteisiimme. Toivomme saavamme laskut verkkolaskuina. Mikäli kuitenkin lähetätte paperilaskuja, huomatkaa, että skannaukseen EI saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja ja niiden SKANNATTAVIA liitteitä. Muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit, pääsyliput) ei välity skannauspalvelun kautta. Tämä postitus tulee toimittaa Salibandyliiton Helsingin käyntiosoitteeseen: Alakiventie 2, 00920 Helsinki.