Tulospalvelun ohjeet

Tulospalvelun vkl-päivystys
Apua tulospalvelun ongelmatilanteisiin!
Päivystäjä on paikalla la-su klo 9-17 jos liiton sarjaotteluita pelataan.

Huomio! Tulospalvelun päivystyksessä ei käsitellä edustusoikeusasioita. Edustusoikeudet tulee hoitaa kuntoon liiton asiakaspalvelun kanssa virka-aikana. Tulospalvelun päivystyksessä ei myöskään käsitellä ottelun päättymisen jälkeisiä tilastokorjauksia. Nämä käsittelee aina, tapauskohtaisesti, sarjavastaava.

Myös joukkueen toimihenkilöt merkitään sarja- ja otteluiden kokoonpanoihin! Lisäksi yksittäisiin otteluihin ja turnausmuotoisiin otteluihin on tehty erilaiset ottelukokoonpano työkalut. Yllä oleva kokoonpanojen ohje on päivitetty näiltä osin. Ottelun kokoonpanon voi ilmoittaa Palvelusivustolla 2 vrk ennen ottelua. Kokoonpanojen tallentaminen onnistuu myös yleisimmillä mobiililaitteilla.

Ottelun voi tilastoida myös ilman otteluun lisättyjä joukkueen toimihenkilöitä! Joukkueet ovat vastuussa omien otteluidensa kokoonpanojen ilmoittamisesta ja niiden oikeellisuudesta!

Tilastointikoneen java-asetukset pitää olla kunnossa!
Tulospalvelun tekemiseen vaaditaan kone, jossa on java asennettuna. Ohjelma ei ole riippuvainen tietystä internet-selaimesta, sillä tulospalvelun teko aukeaa erillisessä java WebStart -konsolissa.

Käytössä silloin kun ottelut tilastoidaan paperiselle ottelupöytäkirjalle tai turnauskortille. Vain otteluiden lopputulokset lähetetään liittoon Palvelusivuston kautta. Tuloslähetys on aktiivisena vastuujoukkueelle vain pelipäivänä!

Kaikkien joukkueiden tulee ilmoittaa sarjakokoonpanonsa Palvelusivustolla (ohje ylempänä) ellei toisin ole määrätty sarjavastaavan toimesta. Niiden joukkueiden, joiden sarjoissa on käytössä sähköinen ottelupöytäkirja, tulee myös ilmoittaa otteluiden kokoonpanot Palvelusivustolla.

P10/T10 ja sitä nuoremmissa junioreissa ei käytetä sähköistä ottelupöytäkirjaa. Näissä (pienimpien lasten) sarjoissa on käytössä turnauskortti.