Tulospalvelun ohjeet

Sarjahallinta ja tulospalvelujärjestelmämme vaihtui kaudelle 2023-24. Päivitämme uuden järjestelmän ohjeita tälle sivulle kesän ja syksyn aikana. Kts. lisää: TorneoPal info.

Tulospalvelun vkl-päivystys
Apua tulospalvelun ongelmatilanteisiin!
Päivystäjä on paikalla la-su klo 9-17 jos liiton sarjaotteluita pelataan.

Tulospalvelun päivystyksessä ei käsitellä edustusoikeusasioita. Edustusoikeudet tulee hoitaa kuntoon liiton asiakaspalvelun kanssa virka-aikana. Tulospalvelun päivystyksessä ei myöskään käsitellä ottelun päättymisen jälkeisiä tilastokorjauksia. Nämä käsittelee aina, tapauskohtaisesti, sarjavastaava.

Sähköisen ottelupöytäkirjan demo:
Tällä hetkellä uuden sähköisen ottelupöytäkirjan harjoittelu onnistuu Palvelusivustolla vain joukkuekäyttäjänä. Harjoittelu -painike löytyy Palvelusivustolla joukkueen otteluohjelman yläpuolelta. Demo luo omalle joukkueelle satunnaisen vastustajajoukkueen. Demo-ottelu näkyy joukkueen tiedoissa vuorokauden loppuun asti ja poistuu sitten automaattisesti. Laukaisukartasta ei toistaiseksi ole demoa.

Huomio ottelupöytäkirjan tekemisestä!
Mikäli yhteys palvelimelle katkeaa ottelupöytäkirjan tekemisen aikana, jatka apupaperille ja kun yhteys jälleen toimii, avaa sähköinen ottelupöytäkirja uudelleen ja jatka siitä mihin jäit (kirjaa merkinnät paperilta sähköiseen ottelupöytäkirjaan). Palvelusivusto ja tulospalvelu toimivat eri palvelimilta, joten mikäli tulospalvelussa on teknisiä ongelmia, se ei automaattisesti tarkoita sitä, etteikö palvelusivusto ja ottelupöytäkirjan tekeminen toimisi. Mikäli sähköisen ottelupöytäkirjan tekeminen ei kaikesta huolimatta ole mahdollista, toimita paperinen versio esim. kuvana sarjavastaavalle. Liitä viestiin mukaan pieni selostus miksi sähköistä ottelupöytäkirjaa ei ole tehty.

Kaikkien joukkueiden tulee ilmoittaa sarjakokoonpanonsa Palvelusivustolla ellei toisin ole määrätty sarjavastaavan toimesta. Niiden joukkueiden, joiden sarjoissa on käytössä sähköinen ottelupöytäkirja, tulee myös ilmoittaa otteluiden kokoonpanot Palvelusivustolla.

Kentällisten ilmoittaminen (niissä sarjoissa joissa asetus on päällä) on mahdollista 9.9. alkaen. Kokoonpano-ohjetta on päivitetty tältä osin.

P10/T10 ja sitä nuoremmissa junioreissa ei käytetä sähköistä ottelupöytäkirjaa. Näissä (pienimpien lasten) sarjoissa on käytössä turnauskortti.