Tulospalvelun ohjeet

Sarjahallinta ja tulospalvelujärjestelmämme vaihtui kaudelle 2023-24. Kts. lisää: TorneoPal info.

Tulospalvelun vkl-päivystys
Apua tulospalvelun ongelmatilanteisiin!
Päivystäjä on paikalla la-su klo 9-17 jos liiton sarjaotteluita pelataan. Muina aikoina yhteys sarjavastaavaan. Kauden 2023-24 osalta vkl-päivystys päättyy huhtikuun loppuun.

Tulospalvelun päivystyksessä ei käsitellä edustusoikeusasioita. Edustusoikeudet tulee hoitaa kuntoon liiton asiakaspalvelun kanssa virka-aikana. Tulospalvelun päivystyksessä ei myöskään käsitellä ottelun päättymisen jälkeisiä tilastokorjauksia. Nämä käsittelee aina, tapauskohtaisesti, sarjavastaava.

Sähköisen ottelupöytäkirjan demo:
Tällä hetkellä uuden sähköisen ottelupöytäkirjan harjoittelu onnistuu Palvelusivustolla vain joukkuekäyttäjänä. Harjoittelu -painike löytyy Palvelusivustolla joukkueen otteluohjelman yläpuolelta. Demo luo omalle joukkueelle satunnaisen vastustajajoukkueen. Demo-ottelu näkyy joukkueen tiedoissa vuorokauden loppuun asti ja poistuu sitten automaattisesti. Laukaisukartasta ei toistaiseksi ole demoa.

Huomio ottelupöytäkirjan tekemisestä!
Mikäli yhteys palvelimelle katkeaa ottelupöytäkirjan tekemisen aikana, jatka apupaperille ja yritä palauttaa yhteys esim. käynnistämällä wifi uudelleen. Palvelusivusto ja tulospalvelu toimivat eri palvelimilta, joten mikäli tulospalvelussa on teknisiä ongelmia, se ei automaattisesti tarkoita sitä, etteikö palvelusivusto ja ottelupöytäkirjan tekeminen toimisi. Asiasta tarkemmin pöytäkirja-ohjeen toiseksi viimeisellä sivulla.

Käytäthän aina viimeisintä versiota nettiselaimesta!
Vaikka TorneoPal / sähköinen ottelupöytäkirja toimii usealla eri päätelaitteella, niin silti käytettävä nettiselain tulisi olla päivitetty viimeisimpään versioon. Huomaa myös, ettei esim. vanhentunutta Internet Explorer selainta tueta enää. Kiitos yhteistyöstä!

Kaikkien joukkueiden tulee ilmoittaa sarjakokoonpanonsa Palvelusivustolla ellei toisin ole määrätty sarjavastaavan toimesta. Niiden joukkueiden, joiden sarjoissa on käytössä sähköinen ottelupöytäkirja, tulee myös ilmoittaa otteluiden kokoonpanot Palvelusivustolla.

Kentällisten ilmoittaminen (niissä sarjoissa joissa asetus on päällä) on mahdollista 9.9. alkaen. Kokoonpano-ohjetta on päivitetty tältä osin.

P10/T10 ja sitä nuoremmissa junioreissa ei käytetä sähköistä ottelupöytäkirjaa. Näissä (pienimpien lasten) sarjoissa on käytössä turnauskortti.