Haluatko erotuomariksi?

Erotuomarikoulutuksiin ilmoittaudutaan Suomisportissa:

Haastava, mutta antoisa harrastus? Lähde mukaan erotuomaritoimintaan!

Haluaisitko lähteä mukaan mukavaan harrastustoimintaan? Salibandyssa erotuomaritehtäviä riittää monella tasolla. Kaikki tehtävät ovat eri tavalla haastavia: Voit tuomita pienien juniorien otteluista aina kansainvälisiin tehtäviin saakka ja kaikkea siitä väliltä. Erotuomarin peruskoulutus on aloittaville erotuomareille maksuton.

Salibandyerotuomareita on jo noin tuhat, mutta tarvitsemme lisää innokkaita harrastajia. Koulutamme taas lisää erotuomareita kentillemme. Tämä harrastus ei maksa sinulle, vaan saat harrastuksesta myös pienen rahallisen korvauksen. Palkkiot vaihtelevat sarjoittain ja turnauksissa voit tuomita useamman pelin peräkkäin. Erotuomarina olet näköalapaikalla näkemässä lajin ja sen harrastajien kehityksen. Mutta ennen kaikkea saat harrastuksesta paljon uusia ystäviä ja mielenkiintoista haastetta vapaa-aikaasi.

Jos olet miettinyt erotuomariksi ryhtymistä (tai vaikka et tätä ennen olisikaan), niin nyt on aika tarttua tilaisuuteen. Erotuomarin peruskursseja järjestetään nyt joka puolella maata ja koulutus aloittaville erotuomareille maksuton. Lähde kokeilemaan ja voit saada erotuomaroinnista itsellesi pitkäaikaisen ja antoisan harrastuksen.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan Suomisportin kautta.