Toimitsijakoulutukset

Huomio! Tulospalvelumme uudistuu kaudelle 2023-24. Nykyinen toimitsijakoulutus pohjautuu vielä vanhaan tulospalvelujärjestelmään ja sen käyttö päättyy sarjakauden lopussa. Tämän jälkeen koulutusmateriaali päivitetään vastaamaan uutta TorneoPal tulospalvelua. Uudet kurssit alkavat jälleen loppukesästä.

Toimitsijakoulutukset järjestetään ainoastaan verkkokoulutuksena!

Yksityishenkilöt

Liiton virallinen toimitsijakoulutus suoritetaan verkossa ja se painottuu sähköiseen ottelupöytäkirjaan. Kurssi antaa hyvät valmiudet toimia liiton sarjaotteluiden kirjurina.

Toimitsijakoulutukseen ilmoittaudutaan täällä.

Koulutuksen suorittamiseen kuluu aikaa n. 3 tuntia. Koulutuksen hinta on 10 euroa / hlö. Koulutus tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutus koostuu verkossa jaettavista materiaaleista ja Moodle-järjestelmässä itsenäisesti suoritettavista tehtävistä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille myönnetään toimitsijakortti Suomisport-profiiliin. Kortin omaavilla henkilöillä on oikeus toimia toimitsijana Suomen Salibandyliiton otteluissa.

Sähköisen tulospalvelun ohjevideoihin voit tutustua tästä.

Seuran oma toimitsijakoulutus

Salibandyliiton jäsenseura voi tilata verkkokoulutuksena toteutettavan toimitsijakoulutuksen 20, 40 tai 60 henkilölle. Seuralle toimitetaan Palvelusivustolle lasku ja yhteyshenkilön sähköpostiin koulutuslinkki, jota seura voi jakaa haluamallaan tavalla koulutukseen osallistuville. Koulutus sulkeutuu, kun osallistujamäärä on tullut täyteen.

Koulutuksen jäsen-etuhinta (erikseen ostettuna 10 €/henkilö)

20 henkeä, 120 €
40 henkeä, 180 €
60 henkeä, 210 €

Osallistujat ilmoittautuvat koulutukseen seuralle toimitettavan Suomisport -tapahtumalinkin kautta.

Jokainen osallistuja voi suorittaa verkkokoulutuksen omaan tahtiinsa. Kun henkilö on suorittanut koulutuksen hyväksytysti hän saa omaan henkilökohtaiseen Suomisport-profiiliinsa toimitsijakortin (toimitsijameriitin). Toimitsijakortti näkyy esim. Suomisport -sovelluksessa.

Seuran tilaama toimitsijakoulutus on pääsääntöisesti auki kuluvan kauden loppuun asti.

Seuran toimitsijakoulutuksen tilauslomake.