Toimitsijakoulutukset

Toimitsijakoulutukset järjestetään jatkossa ainoastaan verkkokoulutuksena!

Yksityishenkilöt

Toimitsijakoulutus suoritetaan verkossa ja se painottuu sähköiseen ottelupöytäkirjaan. Koulutukseen osallistuvan henkilön tulee suorittaa tehtävät läpi 30.6.2021 mennessä.

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen tästä.

Koulutuksen suorittamiseen kuluu aikaa n. 3 tuntia. Koulutuksen hinta on 10 euroa. Koulutus tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutus koostuu verkossa jaettavista materiaaleista ja Moodle-järjestelmässä itsenäisesti suoritettavista tehtävistä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneille myönnetään toimitsijakortti Suomisport-profiiliin. Kortin omaavilla henkilöillä on oikeus toimia toimitsijana Suomen Salibandyliiton otteluissa.

Sähköisen tulospalvelun ohjevideoihin voit tutustua tästä.

Seuran oma toimitsijakoulutus

Seura voi tilata verkkokoulutuksena toteutettavan toimitsijakoulutuksen 20, 40 tai 60 henkilölle. Seuralle toimitetaan Palvelusivustolle lasku ja yhteyshenkilön sähköpostiin koulutuslinkki, jota seura voi jakaa haluamallaan tavalla koulutukseen osallistuville. Koulutus sulkeutuu, kun osallistujamäärä on tullut täyteen.

Koulutuksen hinta (erikseen ostettuna 10 €/henkilö)

20 henkeä, 120 €
40 henkeä, 180 €
60 henkeä, 210 €

Osallistujat ilmoittautuvat koulutukseen seuralle toimitettavan Suomisport -tapahtumalinkin kautta.

Jokainen osallistuja voi suorittaa verkkokoulutuksen omaan tahtiinsa. Kun henkilö on suorittanut koulutuksen hyväksytysti hän saa Suomisporttiin Toimitsijameriitin. Toimitsijameriitti näkyy esim. Suomisport -sovelluksessa.

Seuran tilaama toimitsijakoulutus on pääsääntöisesti auki kuluvan kauden loppuun asti.

Seuran toimitsijakoulutuksen tilauslomake.