Katusählyn 20-vuotisjuhlakiertue näkyy ja kuuluu - tänä kesänä hurjat 30 turnausta!

Salibandyliiton järjestämä kesätapahtumasarja – joka suvena pelattava Katusählykiertue – täyttää 20 vuotta ja se starttaa jo toukokuussa, kun lauantaina 23.5. Rangers järjestää turnauksen Kirkkonummella.

Katusählykiertue alkaa siis Kirkkonummella ja osaturnauksia pelataan kaikkiaan 29 kappaletta ja kesän päättävä loppuhuipentuma, Katusählyfinaali Kampin Narinkkatorilla lauantaina 29.8.

Mestaruuksista otellaan kolme vastaan kolme miehityksellä, ilman maalivahtia, kuudessa eri sarjassa. Miesten ja naisten sarjat ovat avoimia kaikille, poikien ja tyttöjen sarjat ovat tarkoitettu alle 16-vuotiaille (1999- tai myöhemmin syntyneet). Sekasarjassa kentällä on oltava vähintään yksi kummankin sukupuolen edustaja kentällä ja firmasarjassa mitellään työyhteisöjen paremmuudesta.

Kirkkonummen turnaus avaa kiertueen, jonka ohessa monilla osaturnauspaikkakunnilla pelataan myös Pistemestari-pelimuotoa. Pistemestari on sählyn pelimuoto, jota ohjaa mobiilisovellus. Pistemestarissa pelataan ”minipelejä”, joista pelaajat keräävät pisteitä itselleen joukkuemenestyken perusteella. Joukkueet vaihtuvat jokaiseen erään. Lisätietoa Pistemestarikiertueesta saa Salibandyliiton nettisivuilta.

Katusähly- ja Pistemestarikiertueet tulevat näkymään sosiaalisessa mediassa aiempaa runsaammin ja jokaisen on helppo seurata niitä tykkäämällä Facebookissa sivusta Katusähly, seuraamalla Twitterissä ja Instagramissa käyttäjää @Katusahly sekä puhumalla aiheesta hashtagien #katusahly20v ja #pistemestari kera.

Mikäs sen parempaa kuin lätkiä reikäpalloa kesät talvet, joten ei muuta kuin ohessa olevien linkkien kautta tsekkaamaan, milloin turnaus on SINUN kotikonnuillasi. Joukkue kasaan ja ilmoittautumaan! Muista, ensimmäiset pelit jo reippaan parin viikon kuluttua Kirkkonummella!

Kuva: Jari Turunen.

Aiheesta lisää:

Jaa artikkeli