Turnausjärjestäjäinfo

Viimeksi päivitetty 25.5.2018 16:23

Karsintaturnausten järjestämisesta vastaavat Salibandyliiton jäsenseurat.

Turnausjärjestäjänä seura vastaa turnauksen järjestelyistä ja toteutuksesta. Vastineeksi turnauksen järjestämisestä seura kerää osallistujajoukkueilta osallistumismaksut, jotka se saa tulospalveluvähennyksen jälkeen itselleen. Seura vastaa paikallisista sopimuksista ja sitoutuu noudattamaan Katusählykiertueen yhteistyösopimuksia.

Salibandyliitto tukee turnausjärjestäjiä ja tehostaa kiertueviestintää palkkaamalla kesän ajaksi määräaikaiseen työsopimukseen kiertuepromoottorin. Kiertuepromoottori kiertää kesän aikana 12-15 osaturnausta, mukanaan kiertuekalusto (4 kaukaloa maaleineen, äänentoistojärjestelmä sekä kumppaneiden näkyvyyselementit), tehostaen näiden turnausten reaaliaikaista some-näkyvyyttä. Kiertuepromoottori tukee myös osaturnausjärjestäjiä tapahtumiensa ennakko- ja jälkiviestinnässä.

Jokainen turnausjärjestäjä vastaa ilmoittautumisen ja tulospalvelun hoitamisesta parhaalla katsomallaan tavalla. Turnausten ilmoittautumislinkit päivitetään Katusählyn nettisivuille ilmoittautumisen avauduttua.

Vuonna 2018 katusählyn Suomen mestaruuksista otellaan kuudessa sarjassa:

  • miesten ja naisten sarjat ovat avoimia kaikille.
  • poikien ja tyttöjen sarjoihin saavat osallistua kaikki alle 16-vuotiaat (2002- tai myöhemmin syntyneet) pojat ja tytöt.
  • sekasarjassa on kentällä oltava koko ajan vähintään yksi mies ja yksi nainen joukkuetta kohti.
  • firmasarja on tarkoitettu työyhteisöille ja heidän perheenjäsenilleen.

Pelaaja voi pelata turnauskohtaisesti yhdessä joukkueessa sarjaa kohden. Osallistua saa useampaan karsintaturnaukseen, mutta finaalipaikan voi ansaita vain yhdessä joukkueessa. Karsintaturnausten virallisten sarjojen voittajajoukkueet saavat kutsun jatkamaan katusählyn Suomen mestaruuden metsästystä finaalitapahtumaan, joka pelataan 8.9.2018 Mantymäen kentällä, Helsingissä.

Finaaliturnaukseen ilmoittautuminen

Turnausjärjestäjäinfo 

Yhteystiedot:

Vilma Pekkala
Katusählykiertueen promoottori
+35840 726 8000
vilma.pekkala(at)salibandy.fi

Eeva Welling
Pelaamisen kehittäjä, Katusählykiertueen vastaava
0400 529 006
eeva.welling(at)salibandy.fi

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.