TEHO SPORT Suomen Cupin välieräparit selvillä

Julkaistu 27.11.2014 13:32

TEHO SPORT Suomen Cupin välieräparit on arvottu. Miesten puolella Cupin superyllättäjäksi on noussut 2. divisioonaa edustava FBC Turku, joka on edennyt jo neljän parhaan joukkoon ja raivannut tieltään kaksi Salibandyliigajoukkuetta.

Ensin turkulaisten käsittelyssä taipui Nokian KrP ja puolivälierissä saman sai kokea Koovee. Muut välieräjoukkueet ovat TPS, SSV ja Classic.

Puolivälierät muodostuivat kaikkinensa ennätysjännittäviksi, sillä neljästä ottelusta kaksi venyi aina jatkoajalle asti ja kaksi muutakin ratkesivat maalin erolla.

Odotettua Turun derbyä ei cupin välierissä nähdä, sillä FBC Turun vastustajaksi tulee viime vuonna Cupin voittanut Classic. FBC sai kotiedun jo viidennen kerran peräkkäin cuptaipaleellaan.

Toisen välieräparin muodostavat TPS ja SSV eli turkulaisjoukkueet isännöivät kumpaakin välierää.

Miesten välierien runkopelipäivä on 3.1.2015.

Miesten TEHO SPORT Suomen Cup
välierät
TPS - SSV
FBC Turku (2. div) - Classic

Naisten Cupissa arvottiin niin ikään välieräparit. Classic saa vastaansa voittajan 12.12. pelattavasta ottelusta Koovee-PSS. Toisessa otteluparissa SB-Pro kohtaa 2. divisioonassa pelaavan Pirkkalan Pirkat.

Naisten välierien runkopelipäivä on 6.1.2015  

Naisten TEHO SPORT Suomen Cup
välierät
Classic - Koovee/PSS
SB-Pro - PirPi (2. div)

Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.