Ilta

Lahden MM-kotikisojen avajaiset ennen Suomen ottelua - pääesiintyjänä valovoimainen Ilta

U19 MM-kisat alkavat huomenna 8. toukokuuta ja mestaruudet ratkaistaan saman viikon sunnuntaina. Kisojen avausseremonia järjestetään ennen Suomen ensimmäistä ottelua Puolaa vastaan klo 18:40 Arena A:lla.

U19-nuorten MM-kotikisaviikko käynnistyy huomenna. Kansainvälisen huippusalibandyn lisäksi, ohjelmassa on myös paljon muuta päivittäin vaihtuvaa ohjelmaa lapsiperheaktiviteeteista aina 3v3 MM-turnaukseen. Avajaispäivä ja tunnelma on heti katossa, kun Lahden alueen lapset ja nuoret pääsevät kannustamaan joukkueita ympäri maailman. Koululaispäivän lisäksi ohjelmassa on myös vastuullisuusseminaari sekä SäbäkipinäSirkuksen liikunnallinen aktiviteettialue.

Avajaiseremonia järjestetään ennen Suomen avausottelua Puolaa vastaan klo 18:40 Arena A:lla. Luvassa on puheenvuorojen johdattamana kisojen avaus, LCS eli Lahden Cheerleadingseura Panthersin tanssijoiden esitys sekä esiintyjät Jessica Lajunen, Miikka Kallio ja Jakke Saarinen. Avajaisten pääesiintyjänä nähdään valovoimainen Ilta. Saksalais-suomalaisen Iltan Kelle mä soitan -jättihitti nosti Iltan kertaheitolla maan eturivin artistien joukkoon. Vahvasta ja taipuvaisesta äänestään tunnettu Ilta sijoittui biisillä vuoden 2021 UMK:ssa kolmanneksi ja nyt Spotifyn ja radiosoittolistojen kärjessä komeillut kappale on kerännyt jo yli kahdeksan miljoonaa kuuntelukertaa yksinomaan Spotifyssä.

Katso koko viikon päiväohjelma täältä.

Osta liput MM-peleihin nyt täältä.

Kaikki MM-kotikisoista täältä. 

Kuva: Troy Silva, Warner Music

Jaa artikkeli