Kamux U19 MM-kisat

Kamux ja Salibandyliitto liikuttavat yhteensä yli puolta miljoonaa suomalaista joka viikko - Kamux yhteistyöhön U19 MM-kisojen kanssa

U19-nuorten salibandyn MM-kotikisat pelataan tällä viikolla 8.-12. toukokuuta Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa. Kamux on yksi U19 MM-kotikisojen pääyhteistyökumppaneista.

Kamux on nopeasti kasvanut käytettyihin autoihin sekä niihin liittyviin palveluihin erikoistunut vähittäiskaupan ketju. Kamux yhdistää digitaalisen kaupankäynnin kattavaan myymäläverkostoon tarjotakseen asiakkailleen erinomaisen palvelukokemuksen ajasta tai paikasta riippumatta. Digitaalisten kanavien lisäksi yhtiöllä on yhteensä 77 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. Kamux Suomelle on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta.

Pääyhteistyökumppani Kamux on mukana Lahden U19 MM-kotikisahuumassa. Yhteistyö Suomen Salibandyliiton kanssa on alkanut jo joulukuussa 2022 juuri ennen miesten Sveitsin MM-kilpailuja. Kamux ja Salibandyliitto liikuttavat yhteensä yli puolta miljoonaa suomalaista ympäri Suomen.

-Olemme erittäin iloisia, että saamme olla tukemassa suomalaista naisurheilua ja kovan tason salibandya. Nuorten urheilu ja liikkuminen ovat meille erittäin tärkeitä teemoja, se on monelle nuorelle tärkeä tuki ja henkireikä arjen keskellä. Se on myös mahdollisuus löytää oma itselleen sopiva yhteisö, missä voi tuntea olonsa hyväksi ja pitää nuoria kaidalla tiellä, kertoo Kamuxin markkinointijohtaja Iida Kinnunen.

-Meillä on Salibandyliiton kanssa pitkä pääyhteistyökumppanuus, jonka tiimoilta työskentelemme aiheen parissa jatkuvasti. Salibandy liikuttaa ihmisiä – kuten myös Kamux. Tässä ollaan yhdessä hienojen asioiden äärellä, fiilistelee Kamuxin toimitusjohtaja Jani Koivu.

Kamuxin U19 MM-kisateemainen pakettiauto on mahdollistanut tapahtumia ympäri Suomen ja tästä viikosta eteenpäin Kamux kuljettaa neljän henkilöauton voimin kisojen arvovieraat ja tuomarit. Kamuxin polkuautot liikuttavat kisaväkeä myös paikan päällä Lahdessa ja Raptorin lavalla oleva yksityinen Kamux-kisakatsomo, lava-auton kyydistä, tarjoaa unohtumattoman katsojakokemuksen parhailta paikoilta.

-Olen äärimmäisen innoissani ja otettu, että tärkeä pääyhteistyökumppanimme Kamux liikuttaa kanssamme väkeä ja tavaraa myös Lahden MM-kisoissa. Suomen suurin autovalikoima, koko maan kattava myymäläverkosto sekä verkkokauppa yhdistettynä ylivoimaiseen asiakaspalveluun ovat helpot perusteet listata miksi juuri Kamux valikoitui myös U19-naisten MM-kisojen autokauppakumppaniksi matkalle kohti äitienpäivän MM-finaalia. Raumalaisen Keijo Erakkeen maalaamat upeat Kamux-polkuautot pitävät kisavieraat liikkeessä koko kisojen ajan. Lisäksi kisojen parhaat paikat, Kamuxin VIP-paikat tarjoavat puolestaan unohtumattoman ja liikuttavan katsojakokemuksen upean lava-auton näkymistä ja antimista nauttien, fiilistelee Salibandyliiton myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko.

U19 MM-kisat käyntiin huomenna keskiviikkona 8. toukokuuta Lahdessa. Kansainvälisen huippusalibandyn lisäksi Lahden Urheilu- ja Messukeskus täyttyy päiväkohtaisesta ohjelmasta ja luvassa on muun muassa lapsiperheaktiviteetteja, hyväntekeväisyysottelu sekä 3v3 MM-kilpailut.

Jaa artikkeli