Floorball Centre

Viimeksi päivitetty 6.11.2017 15:57

Käyttöoikeuden floorballcentre.com-palveluun saa lunastamalla valmentajalisenssin. Tunnukset tulevat lisenssin lunastamisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Sisäänkirjautuminen floorballcentre.com-sivustolle

Lisenssin voit ostaa täältä.

Kaiken tarpeellisen lisensseistä löydät Lisenssit-osiosta.


Mikä on valmentajalisenssi ja Floorball Centre ?

Tarkoitus on tukea valmennusosaamisen lisäämistä verkkopalvelun avulla. Valmentajalisenssin sisältöihin on panostettu erityisen paljon valmentajan arkityön näkökulmasta.

Floorball Centre

Kilpailusääntöjen mukaan "joukkueen pöytäkirjaan merkityillä valmentajalla tulee olla miesten salibandyliigassa, I ja II divisioonassa sekä naisten salibandyliigassa ja I divisioonassa ja A-E – junioreiden sarjoissa joko pääsarja-, kilpailu- tai valmentajalisenssi". Vastuullisena toimijana Salibandyliitto haluaa myös varmistaa että tavoitteellisen kilpatoiminnan sekä juniorisarjojen toimihenkilöt ovat lisenssijärjestelmän kautta rekisteröityneitä toimijoita. Kattavalla ja ajan tasalla olevalla rekisterillä tehostuu myös molemminpuolinen viestintä ja vuorovaikutus lajin sisällä.

Merkittä etu valmentajalisenssissä on lisenssin lunastaneille räätälöity sähköinen Floorball Centre -palvelu, joka toimii sekä salibandyvalmennuksen tietoresurssina että valmentajan henkilökohtaisena työkaluna valmentamisen arjessa. Salibandyliiton valmennuskoulutuksen keskittyessä tukemaan valmentajan kehittymistä valmentajapolulla, antaa lisenssi ja uusi palvelu apua arjen laadukkaaseen tekemiseen. Kun lisenssijärjestelmän sisällöt yhdistetään valmennuskoulutukseen, nousee yksittäisen valmentajan vaikuttavuus pelaajan ja joukkueen kehittämisessä seuraavalle portaalle.

Lisää valmennustietouttasi Floorball Centre -palvelun avulla

Floorball Centre -palvelu tarjoaa kaiken tasoisille valmentajille harjoitemalleja lajiharjoittelusta ja oheisharjoittelusta. Palvelussa olevien erilaisten työkalujen avulla, kuten mm. piirtotyökalun avulla valmentajat voivat suunnitella ja piirtää omia harjoitteita. Palvelusta löytyy myös ensimmäinen valmentajakoulutuksen kokonaisuus verkkokoulutusmateriaalina eli starttikoulutus Säbämestari, joka on tarkoitettu aloittaville valmentajille ja ikäluokkia D-G–junioreiden valmentajille. Palveluun tuotetaan uutta sisältöä kauden aikana ja valmentajille lähtee kuukausittain uutiskirje ajankohtaisista asioista.

Lisätiedot: Juha Jäntti, 0400 425 218.

Valmentajalisenssi sisältää käyttöoikeuden Floorball Centre -materiaalipankkiin. SIsältöinä mm.

• yli 3000 fysiikkaharjoitetta
• yli 600 lajiharjoitetta
• piirto-ohjelma
• valmennuskoulutusmateriaalia
• Säbämestari-verkkokoulutusmateriaali

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.