Welhot on valittu Pohjois-Savon Vuoden 2016 nuorisourheiluseuraksi

Salibandyseura Welhot on valittu Pohjois-Savon Vuoden 2016 Nuorisourheiluseuraksi. Valinta julkistettiin perjantaina 27.1.2017 Pohjois-Savon Urheilugaalassa.

– Otamme tämän tunnustuksen kiitollisin ja nöyrin mielin vastaan, ja haluamme kiittää kaikkia seuratoimijoitamme ja harrastajiamme, jotka ovat olleet tekemässä seurastamme valinnan arvoisen. Kiitämme lämpimästi myös yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat olleet tukenamme, ja mahdollistaneet laadukkaan toimintamme vuosikausien ajan. Tämä kunnianosoitus kuuluu meille kaikille, seuran toiminnanjohtaja Panu Lappi kiitteli tuoreeltaan.

Tunnustus tuntuu Lapin mukaan erityisen hyvältä, koska se kohdistuu nimenomaan junioritoimintaan. Vaikka miesten edustusjoukkue ja sen taistelu Divarista kohti liigaunelmaa onkin ollut vahviten esillä eri medioissa, ja myös tärkeässä roolissa seuran omassa markkinoinnissa (osana seuran tunnettuuden rakentamista), on seuran ydintoiminta  lasten ja nuorten liikuttaminen eri tasoilla. Seuran n. 900 jäsenestä n. 650 jäsentä on junioreita.

– Tämä ja vuoden 2013 Kuopion Vuoden liikuttaja -tunnustukset osoittavat että olemme tehneet asioita pitkäjänteisesti oikein, ja toimintamme on ollut laadukasta. Tähän meidän tulee pyrkiä myös jatkossa, jotta olisimme saamiemme tunnustusten arvoisia myös tulevaisuudessa.

Kuvateksti: Urheilugaalassa Welhoja olivat edustamassa puheenjohtaja Timo Lyytinen (vas.), valmennuspäällikkö Mikko Tiihonen sekä toiminnanjohtaja Panu Lappi.

SB Welhojen tiedote.

Jaa artikkeli