Lasse Kurronen Laitex

Video: Päävalmentajasta kisakumppaniksi – Lasse Kurronen ja perheyritys Laitex Oy tukemassa tyttöjen ja naisten urheilua

U19-nuorten salibandyn MM-kotikisat pelattiin 8.-12. toukokuuta Lahden Suurhallissa. Lappeenrantalainen perheyritys Laitex Oy on yksi U19 MM-kotikisojen pääyhteistyökumppaneista.

Tausta: Lappeenrantalainen perheyritys Laitex Oy yhteistyöhön U19 MM-kisojen kanssa – “Tasa-arvoasiat ovat meille hyvin tärkeitä”

Laitexin toimitusjohtaja on hyvin tuttu mies salibandystä: Lasse Kurronen. Hän toimi kahdeksan vuotta naisten maajoukkueen päävalmentajana. Pesti päättyi viime joulukuussa Singaporen MM-kisoihin. Kurronen perheineen seurasi MM-kisoja paikan päällä Lahdessa. Videolla on Kurrosen tunnelmia päättyneestä maajoukkuepestistä sekä Lahden kisoista.

Kisat olivat järjestelyiltään monin tavoin onnistuneet. Sunnuntain MM-finaali oli loppyynmyyty. Finaali yleisömäärä 1 965 on U19-naisten MM-turnausten uusi yhden ottelun ennätys. Turnauksen kokonaiskatsojamäärä 15 941 katsojaa on sekin U19-kisojen kaikkien aikojen suurin. Puuttumaan jäi oikeastaan vain kirsikka kakun päältä, kun Ruotsi oli Suomea niukasti 4-2 parempi MM-finaalissa.

Laitex Oy on lappeenrantalainen perheyritys, joka valmistaa materiaalinkäsittelylaitteita ja -teknologiaa maailmanlaajuisesti sekä tarjoaa palveluja niiden kunnossapitoon ja nykyaikaistamiseen. Yrityksen keskeisimpiä arvoja ovat vastuullisuus ja tasa-arvo elämän kaikilla osa-alueilla. Laitex Oy on aktiivinen urheilun, etenkin naisten urheilun, tukija sen ollessa muun muassa Saipa Salibandyn ja Pesä Ysien yhteistyökumppani sekä Suomen maajoukkueen tähtipelaaja Miisa Turusen kummiyritys. Nyt myös nuorten U19-naisten MM-kotikisojen matkassa mukana.

Jaa artikkeli