Tekijät U19 MM-kisojen takana - kiitos yli 200 vapaaehtoiselle

Lahden U19 MM-kisaviikko on nyt takanapäin. Viikko oli täynnä unohtumattomia hetkiä kentällä ja sen ulkopuolella. Maailmanmestaruusjuhlat päättyivät Ruotsin voittoon, Suomi pelasi MM-hopeaa ja Tshekit MM-pronssia. U19-pelien lisäksi viikko sisälsi historian ensimmäiset 3v3 MM-kilpailut ja aktivitettikattauksen kaiken ikäisille.

Korvaamaton osa toukokuun alle 19-vuotiaiden naisten salibandyn MM-kisoja ovat loistavat vapaaehtoiset, joita ilman kisojen toteuttaminen ei olisi mahdollista. Mukana kisoissa oli yhteensä yli 200 vapaaehtoista.

Tehtävät olivat mm. kulunvalvonta, opastusinfo, ständiavustajat, lipunmyynti, VIP- ja narikkapalvelut, koululaisryhmien oppaat, toimitsijat, kisatoimisto, tilastointi- ja tulospalvelu, ottelutapahtumat ja -seremoniat, erotuomariavustajat, ADT-avustajat, Team Guides, rakennustiimi, vapaaehtoisten palvelut, akkresitointi, ekoinfo, viestintä- ja markkinointitiimi, mediapalvelut, valokuvaajat, ensiaputiimi, lääkärit kuljetustiimi, kaukalopartiot, esiintyjät ja muut tehtävät.

Kiitos kaikille, jotka mahdollistivat U19-nuorten MM-kilpailut Lahdessa. Tässä harvinaista kuvasaldoa vapaaehtoisten ja tiimien ryhmäkeskusteluista – tältä meno näytti kulissien takana ja tiimeissä.

Jaa artikkeli