Seurarekry: Nystars hakee juniorikoordinaattoria

Nystars Uusikaupunki on yli 300 jäsenen salibandy-yhteisö, jonka suojissa toimii yhdeksän juniorijoukkuetta, ja lisäksi seura järjestää sählykerhotoimintaa. Nystars hakee juniorikoordinaattoria vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Nystars on vuonna 2022 perustettu salibandyseura Uudessakaupungissa, joka yhdistää kaksi aiemmin kaupungissa toiminutta salibandyseuraa. Uuden yhdistetyn seuran tavoitteena on tarjota paremmat mahdollisuudet salibandyn harrastamiseen Uudenkaupungin alueella. Seurassa on yli 300 lisenssipelaajaa ja se tarjoaa harrastusmahdollisuuksia kaikille ikäluokille. Naisten ja miesten edustusjoukkueiden ohella seurassa toimii yhdeksän juniorijoukkuetta, jotka tarjoavat salibandyharrastuksen mahdollisuuksia nuorille pelaajille kortteliliigasta/aluesarjojen eri tasoista aina valtakunnallisiin kilpasarjoihin asti. Seuralla on myös erilliset tyttöjen ja poikien sählykerhot, joiden avulla kannustetaan nuoria osallistumaan lajin pariin ja kehittymään salibandyn parissa.

Etsimme joukkoomme

JUNIORIKOORDINAATTORIA

jonka tehtävänä on tukea seuran toimintaa ja kehittää junioritoimintaa entisestään. Tässä roolissa vastaat yhteistyökumppaneiden verkoston laajentamisesta, tapahtumien ja leirien järjestämisestä ja ohjaamisesta, seuratoiminnan kehittämisestä, uusien ryhmien perustamisesta sekä varainhankinnasta.

Rekryuutinen seuran sivuilla.

Menestyminen tehtävässä edellyttää hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää organisointikykyä, järjestelmällisyyttä, myyntitaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista viestintää. On myös tärkeää, että hallitset perustason IT-taidot, kuten Excelin, Formsin ja Docsin käytön. Valmius ilta- ja viikonlopputyöhön on myös tarpeen.

Kokemus ryhmien ohjaamisesta ja salibandyn lajituntemus ovat tehtävässä eduksi.

Työtehtävä on vakituinen, kokopäiväinen (37,5 tuntia viikossa). Työaika saattaa vaihdella ja sitä tasataan sovituissa jaksoissa.

Mikäli olet urheiluhenkinen ja intohimoinen henkilö, jolla on halu luoda omaa työuraa salibandyseuran parissa, kannattaa hakea tähän tehtävään! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden vaikuttaa työelämään omalla panoksellasi.

Hakuaikaa on 31.5.2024 asti, joten lähetäthän CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksesi, johon sisältyy myös palkkatoiveesi, sähköpostitse osoitteeseen nystarsuusikaupunki@gmail.com.

Voimme toteuttaa haastatteluita jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa:
Sami Virtanen, Nystars
samivirtanen17@gmail.com
puh. 050 343 1003

 

Jaa artikkeli