TPS muuttaa Marli Areenalle - ensimmäinen vieras Tampereelta!

TPS pelaa kauden 2015-16 loput Salibandyliigan kotiottelunsa Kupittaan Marli Areenalla. Liigassa edelleen seitsemäntenä oleva TPS saa ensimmäiseksi vieraakseen uudelle kotiareenalleen liigaa johtavan tamperelaisen Classicin. Ottelu alkaa klo 18.30.

Ottelun yhteydessä on ohjelmaa erityisesti myös perheen pienimmille kasvomaalauksen ja pomppulinnan merkeissä. Paikalla lapsia hauskuuttamassa myös Mehukatti! Liput ennakkoon edullisesti ennakkolippu.comista.

TPS TV tapasi ennen Marli Areenan avausottelua hyökkääjä Sami Saarisen, joka rentoutui muun joukkueensa kanssa maanantaina TPS:n yhteistyökumppanin, Turku Kartingin, hoivissa raskaan viikonlopun ottelurupeaman jälkeen. TPS:hän voitti lauantaina OLS:n Mynämäen Hani-Hallissa 4-3 ja hävisi sunnuntaina Jyväskylässä liigakakkoselle Happeelle 9-6.

Hämeenlinnassa salibandyoppinsa saanut Saarinen siirtyi TPS-leiriin vuodenvaihteessa ruotsalaisesta IBK Onyxista. 26-vuotias Saarinen on ollut lähellä TPS-sopimusta jo monena vuotena aikaisemminkin, mutta nyt askelmerkit osuivat vihdoinkin kohdalleen. Uunituore sopimus jatkuu ainakin kauden 2016-17 loppuun asti.

Saarinen kertailee vielä viime viikonlopun otteluita ja ennakoi myös torstaista Classic-kamppailua. Hän oli erittäin tyytyväinen lauantain OLS-ottelun taisteluun ja pisteisiin, varsinkin kun oma maalitilikin vielä aukesi TPS-paidassa. Sunnuntain Happee-ottelusta jäi harmittamaan poikkeuksellisen suuri jäähysuma, johon TPS lopulta johtoasemassa kompastui.

Sami Saarinen ja TPS Salibandyn toiminnanjohtaja Juha Kiviniemi toivottavat kaikki salibandyn ystävät torstaina Marli Areenan lehtereille!

TPS TV:n ennakko:

Jaa artikkeli