Turnausliput loppuunmyyty, osta päivälippusi nyt - “Nyt kannattaa olla nopea”

U19-naisten MM-kisat pelataan 8.-12. toukokuuta Lahdessa. Viime viikolla uutisoitiin, että koko viikon pelit kattavia turnauslippuja laitetaan pieni lisäerä myyntiin. Lisäerä myytiin ennätysvauhdissa loppuun. Jäljellä on päivälippuja, mutta nyt kannattaa olla nopea. 

Suomen joukkue: Suomen U19-naiset Lahden MM-turnaukseen valittu – ykköstähtenä liigan pistekuningatar Miisa Turunen

Tietopaketti: tässä kaikki toukokuun U19 MM-kotikisoista

Maailmanmestaruuskisoja pääsee seuraamaan päivä-, turnaus- tai VIP-lipuilla. Samalla lipulla pääsee seuraamaan koko päivän sekä A-, että B-areenoiden pelejä, jotka molemmat löytyvät samasta paikasta Lahden Urheilu- ja Messukeskuksesta. MM-pelien ohessa tapahtuma tarjoaa iloista kansainvälistä tunnelmaa sekä tekemistä, uusia tarinoita ja aktiviteetteja koko perheelle. Turnausliput on loppuunmyyty, mutta vielä tällä hetkellä tapahtumaan löytyy päivälippuja. 

-Lahti täyttyy MM-kisatunnelmasta ensi viikolla ja järjestelyt ovat hyvällä mallilla. Turnausliput myytiin ennätysvauhtia loppuun ja nyt tarjolla on enää päivälippuja, joiden kanssa kannattaa olla nopea, vinkkaa U19 MM-kisojen tapahtumapäällikkö Hanne Nyrönen ja jatkaa:

-Viikon aikana tapahtuu paljon myös MM-pelien lisäksi. Ohjelmassa on muun muassa Sokos Hotels Perhepäivä, joka tarjoaa lapsiperheille maksutonta ohjelmaa ja päivän päätähtenä on Ryhmä Hau, 3v3 MM-kilpailut järjestetään historian ensimmäistä kertaa ikinä sekä lisäksi ohjelmassa on hyväntekeväisyysottelu, seurapaneelit ja Euroviisuilta. Lahden Urheilu- ja Messukeskuksen valtaa SäbäkipinäSirkus ja sisäleikkipuistoalue. 

Suomen ottelut ja joukkue

Suomi pelaa alkusarjalohko B:ssä ja vastassa ovat Ruotsi, Norja ja Puola. Suomi ottelee kaikki alkusarjataistonsa Areena A:lla Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa.

Suomen alkusarjaotteluiden aikataulu:

  • Ke 8.5. klo 19:00 Puola – Suomi
  • To 9.5. klo 16:00 Ruotsi – Suomi
  • Pe 10.5. klo 19:00 Suomi – Norja

Välierät:

Kaikki välieräottelut pelataan lauantaina. Playoff -ottelut areena A:lla klo 10:00 ja klo 19:00. Muut sijoitukset otellaan areena B:llä klo 10:30-19:30.

  • La 11.5. klo 13:00 1. lohko A – 2. lohko B
  • La 11.5. klo 16:00 1. lohko B – 2. lohko A*

Mitalipelit:

Mitalipelit pelataan areena A:lla. Päivän aikana ratkotaan myös muita sijoituksia klo 10 ja klo 10:30 (areena B).

  • Su 12.5. klo 13:00 Pronssiottelu
  • Su 12.5. klo 16:00 Finaaliottelu

*Suomen otteluaika – TV-lähetykset saattavat vaikuttaa ohjelmaan.

Ohjelma_Hinnasto_U19_MM-kisat
Hanne Nyrönen
Tapahtumapäällikkö
Tapahtumien kokonaisvastuu, suunnittelu ja toteutus, U19-naisten MM-kisat 2024 Lahti.

Jaa artikkeli