Tätä on toivottu: Toimitsijakoulutus sähköisenä verkko-oppimisympäristössä

Tomitsijakoulutus on nyt saatavilla myös sähköisesti verkko-opiskeluna.

Salibandyliitto tarjoaa arvokkaaseen työhön sarjaotteluiden toimitsijoiksi ryhtyville koulutuksia sekä sähköisten että paperisten ottelupöytäkirjojen täyttämiseen.

Sähköisen ottelupöytäkirjan ylläpitämiseen löytyy noin kolme tuntia vievä verkkokoulutus, jonka hinta on 10 euroa. Koulutus koostuu verkossa jaettavista materiaaleista ja Moodle-järjestelmässä itsenäisesti suoritettavista tehtävistä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on oikeus toimia toimitsijana Suomen Salibandyliiton otteluissa.

Paperisen ottelupöytäkirjan ylläpitoon järjestävät Salibandyliiton alueet kausittain sekä kaikille avoimia toimitsijakoulutuksia että seurojen tilauskoulutuksia. Kaikille koulutuksen hyväksytysti suorittaneille myönnetään Salibandyliiton toimitsijakortti, joka on voimassa toistaiseksi.

Kaikille avoimissa toimitsijakoulutuksissa ei osallistujan seuralla ei ole merkitystä, vaan paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi kestää noin kolme tuntia ja sen hinta on 10 euroa henkilöltä.

Seurat voivat halutessaan myös sopia alueen koulutusvastaavan kanssa mahdollisuudesta järjestää oma seuralle oma toimitsijakoulutus.

Lue lisää toimitsijakoulutuksista

Jaa artikkeli