Toimitsijakoulutukset

Viimeksi päivitetty 2.10.2018 11:52

Salibandyliitto kouluttaa tällä hetkellä vain koulutusta, jonka pohjana on se, että otteluissa käytetään paperista pöytäkirjaa. Sähköiseen tulospalveluun (sähköiseen pöytäkirjaan) on tulossa loppuvuoden 2018 aikana verkkoympäristössä toteutettava koulutus, lisätietoja tulossa. Sähköisen tulospalvelun ohjevideoihin voit tutustua tästä.

Paperisen pöytäkirjan koulutukset
Salibandyliiton alueet järjestävät kausittain sekä kaikille avoimia toimitsijakoulutuksia että seurojen tilauskoulutuksia. Kaikille koulutuksen hyväksytysti suorittaneille myönnetään Salibandyliiton toimitsijakortti, joka on voimassa toistaiseksi.

Kaikille avoimet toimitsijakoulutukset:
Osallistujan seuralla ei ole merkitystä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi kestää n. 3 tuntia ja sen hinta on 10e/hlö. Tarkista tarjonta liiton sähköisestä ilmoittautumisjärjestelmästä.

Tilauskoulutukset:
Seurat voivat sopia alueen koulutusvastaavan kanssa mahdollisuudesta järjestää oma toimitsijakoulutus. Tällöin seura vastaa kaikista koulutukseen liittyvistä kuluista, myös kouluttajan palkkioista. Ota yhteyttä alueesi erotuomarikoulutusvastaavaan ja sovi käytännön järjestelyistä. Voit myös ottaa lisätietojen osalta yhteyttä Salibandyliittoon sähköpostitse, erotuomari[a]salibandy.fi

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.