Toimitsijakoulutukset

Viimeksi päivitetty 11.6.2019 10:52

Sähköisen tulospalvelun verkkokoulutus

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen tästä. Kurssi on auki vuoden 2019 loppuun asti!

Verkossa tehtävä, sähköiseen ottelupöytäkirjaan painottuva toimitsijakoulutus. Tähän koulutukseen osallistuvan henkilön tulee suorittaa tehtävät läpi 31.12.2019 mennessä.

Koulutuksen suorittamiseen kuluu aikaa n. 3 tuntia. Koulutuksen hinta on 10 euroa.

Koulutus koostuu verkossa jaettavista materiaaleista ja Moodle-järjestelmässä itsenäisesti suoritettavista tehtävistä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on oikeus toimia toimitsijana Suomen Salibandyliiton otteluissa.

Sähköisen tulospalvelun ohjevideoihin voit tutustua tästä.


Paperisen pöytäkirjan koulutukset

Salibandyliiton alueet järjestävät kausittain sekä kaikille avoimia toimitsijakoulutuksia että seurojen tilauskoulutuksia. Kaikille koulutuksen hyväksytysti suorittaneille myönnetään Salibandyliiton toimitsijakortti, joka on voimassa toistaiseksi.

Kaikille avoimet toimitsijakoulutukset:
Osallistujan seuralla ei ole merkitystä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi kestää n. 3 tuntia ja sen hinta on 10e/hlö. Tarkista tarjonta liiton sähköisestä ilmoittautumisjärjestelmästä.

Tilauskoulutukset:
Seurat voivat sopia alueen koulutusvastaavan kanssa mahdollisuudesta järjestää oma toimitsijakoulutus. Tällöin seura vastaa kaikista koulutukseen liittyvistä kuluista, myös kouluttajan palkkioista. Ota yhteyttä alueesi erotuomarikoulutusvastaavaan ja sovi käytännön järjestelyistä. Voit myös ottaa lisätietojen osalta yhteyttä Salibandyliittoon sähköpostitse, erotuomari[a]salibandy.fi

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.