Toimitsijakoulutukset

Viimeksi päivitetty 25.10.2017 14:33

Salibandyliiton alueet järjestävät kausittain sekä kaikille avoimia toimitsijakoulutuksia että seurojen tilauskoulutuksia. Kaikille koulutuksen hyväksytysti suorittaneille myönnetään Salibandyliiton toimitsijakortti, joka on voimassa toistaiseksi.

Kaikille avoimet toimitsijakoulutukset:
Osallistujan seuralla ei ole merkitystä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi kestää n. 3 tuntia ja sen hinta on 10e/hlö. Tarkista tarjonta liiton sähköisestä ilmoittautumisjärjestelmästä.

Tilauskoulutukset:
Seurat voivat sopia alueen koulutusvastaavan kanssa mahdollisuudesta järjestää oma toimitsijakoulutus. Tällöin seura vastaa kaikista koulutukseen liittyvistä kuluista, myös kouluttajan palkkioista. Ota yhteyttä alueesi erotuomarikoulutusvastaavaan ja sovi käytännön järjestelyistä. Yhteystiedot on kerrottu täällä.

CraftDecensEerikkiläFixusLIDLOsuuspankkiSector AlarmSMTSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993StadiumTalgraf

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.