Toimitsijakoulutukset

Viimeksi päivitetty 23.8.2019 09:06

Toimitsijakoulutukset järjestetään jatkossa ainoastaan verkkokoulutuksena!

Ilmoittaudu verkkokoulutukseen tästä

Toimitsijakoulutus suoritetaan verkossa ja se painottuu sähköiseen ottelupöytäkirjaan. Koulutukseen osallistuvan henkilön tulee suorittaa tehtävät läpi 31.12.2019 mennessä. Kevätkaudelle avataan oma verkkokoulutus vuoden vaihteessa.

Koulutuksen suorittamiseen kuluu aikaa n. 3 tuntia. Koulutuksen hinta on 10 euroa. Koulutus tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutus koostuu verkossa jaettavista materiaaleista ja Moodle-järjestelmässä itsenäisesti suoritettavista tehtävistä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on oikeus toimia toimitsijana Suomen Salibandyliiton otteluissa.

Sähköisen tulospalvelun ohjevideoihin voit tutustua tästä.

 

Seuran toimitsijakoulutus

Seura voi tilata verkkokoulutuksena toteutettavan toimitsijakoulutuksen 20, 40 tai 60 henkilölle. Seuralle toimitetaan Palvelusivustolle lasku ja yhteyshenkilön sähköpostiin koulutuslinkki, jota seura voi jakaa haluamallaan tavalla koulutukseen osallistuville. Koulutus sulkeutuu, kun osallistujamäärä on tullut täyteen.

Koulutuksen hinta (erikseen ostettuna 10 €/henkilö)

20 henkeä, 120 €
40 henkeä, 180 €
60 henkeä, 210 €

Osallistujat ilmoittautuvat koulutukseen seuralle toimitettavan Suomisport -tapahtumalinkin kautta.

Jokainen osallistuja voi suorittaa verkkokoulutuksen omaan tahtiinsa. Kun henkilö on suorittanut koulutuksen hyväksytysti hän saa Suomisporttiin Toimitsijameriitin. Toimitsijameriitti näkyy esim. Suomisport -sovelluksessa.

Seuran toimitsijakoulutuksen tilauslomake

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.