Tässä tulevat Superfinaalin tähtiesiintyjät!

Kevään kovin urheiluviihdetapahtuma Superfinaali lähestyy kovaa vauhtia ja salaisuuden verhot esiintyjien osalta ovat vihdoin auenneet.

Tässä he tulevat, Superfinaali-shown esiintyjät Hartwall Arenalla 22.4.2017!

ROOPE SALMINEN & KOIRAT

Roope Salminen & Koirat on bändi, jota on tituleerattu myös Suomen kovimmaksi livebändiksi. Vuonna 2010 perustettu yhtye kasattiin alun perin vain yhtä keikkaa varten, mutta monen mutkan kautta heidän esikoisalbuminsa ”Madafakin levy” näki päivänvalon maaliskuussa 2016. Ja kyllä, tämä on se bändi joka laulaa darrasta. Jopa niin hyvin, että esikoisalbumilta löytyvä sinkku ”Madafakin darra” myi marraskuussa 2016 tuplaplatinaa. 8-henkisen bändin keikoilla bileet pidetään sekä yleisössä että lavalla, joten on varmaa, että Superfinaalissa viihdytään ja hikoillaan.

EVELINA

Evelina_24K_-_kansi_300x300pix_002.jpg

Yksi tämän hetken valovoimaisimmista naisartisteista on ehdottomasti Evelina, jonka musiikki on sekoitus urbaania poppia, rnbtä ja hiphoppia. Tämä rohkea nuori nainen häikäisi laulutaidoillaan Tähdet Tähdet-ohjelmassa ja hänen lokakuun lopulla julkaistu albumi, 24K myi platinaa ennakkoon. Hittibiisi Honey on kerännyt jo huikeat 11 miljoonaa kuuntelukertaa Spotify -suoratoistopalvelussa.

LENNI-KALLE TAIPALE

Lenni-Kalle ei salibandyväelle esittelyjä kaipaa. Tämän musiikki- ja salibandyvirtuoosin soittoa on saatu kuunnella mm. lukuisissa TV-ohjelmissa ja keikoilla. Superfinaalissa Lenni-Kalle tarttuu mailan sijasta pianoon, eikä kenellekään varmasti jää epäselväksi mistä tämä mies on tehty!

JOKERIT DANCE TEAM

Jokerit Dance Team on viihdyttänyt KHL-seura Jokereiden otteluissa jo vuosien ajan. Tällä ryhmällä on uskomattoman tanssitaidon lisäksi kyky saada lanteet letkeäksi jäyhemmälläkin katsojalla.

Enää neljä pääosan esittäjää on julkaisematta. Näiden selviämistä voit jännittää seuraamalla pian alkavia play offs-pelejä. Vain parhaat pääsevät päärooliin ja taistelemaan suomenmestaruuksista Hartwall Arenan huikeisiin puitteisiin!

Luvassa on Superfinaali-show, joka ei jätä ketään kylmäksi. Lipunmyynti käy kuumana, joten varmista paikkasi – nyt!

www.lippu.fi/superfinaali

Jaa artikkeli