Tässä on naisten Salibandyliigan otteluohjelma 2016-17

Naisten Salibandyliigan runkosarjan 2016-17 otteluohjelma on valmistunut. Kausi käynnistyy keskiviikkona 14.9. sarjatasolla debytoivan EräViikinkien ja TPS:n kohtaamisella.

Liigan avauskierros pelataan täyteen seuraavana lauantaina, jolloin hallitseva Suomen mestari NST kohtaa vieraissa Happeen, viime kauden kova puolivälieräpari PSS ja Koovee kohtaavat Porvoossa, sarjanousijat SSRA ja Steelers emännöivät kotikentillään O2-JKL:aa ja Classicia ja Etelä-Suomen kovassa väännössä M-Team haastaa kotikentällään pelaavan SB-Pron.

Runkosarjassa pelataan yhteensä 132 ottelua, eli 22 ottelua per joukkue. Runkosarjan päätöskierros pelataan 18.3., minkä jälkeen kahdeksan parasta jatkaa pudotuspeleihin, 10. ja 11. sijoittuneet karsivat liigapaikasta 1. divisioonan joukkueiden kanssa ja viimeiseksi jäänyt putoaa suoraan sarjatasoa alemmas.

Naisten Salibandyliigan puolivälierät ja välierät pelataan paras viidestä -järjestelmällä. Suomen mestaruus ratkaistaan nyt toista kertaa yksittäisessä Superfinaalissa huhtikuussa.

Naisten Salibandyliigan otteluohjelma kokonaisuudessaan Floorball.fi tulospalvelussa
Tai excel-tiedostona tästä.

Kuva: Topi Naskali

Jaa artikkeli