Sarjaan ilmoittautuminen on käynnissä !

Salibandyliiton sarjoihin ilmoittautuminen kaudelle 2016-17 on käynnissä. Sarjoihin ilmoittaudutaan sähköisesti palvelusivuston kautta, joten ohjeiden tutustumiseen kannattaa käyttää hetki aikaa ennen varsinaiseen ilmoittautumiseen siirtymistä.

Ilmoittautumisen edellytys on seuran jäsenyys Salibandyliitossa (pl. harrastesarjat). Kaikki sarjailmoittautumiset tehdään liiton sähköisessä järjestelmässä.

Ilmoittautuminen on alkanut sarjatasoittain porrastetusti maanantaina 2.5. Joukkueen ilmoittaminen kaudella 2016-17 tapahtuu Palvelusivustolla käyttäen seuratunnusta (muotoa A12345678). Tunnus on sama mitä seurat ovat edellisellä kaudella käyttäneet pelaajasiirtojen tekemiseen.

Ilmoittautumisen tekotapa on muuttunut hieman vanhaan järjestelmään verrattuna: Tutustu ohjeeseen ennen ilmoittautumisen tekemistä.

Alustava aikataulu sarjaan ilmoittautumisten alkamisille:

  • Ma 2.5. n. klo 18 alkaen: pääsarjat (Miesten ja naisten Salibandyliiga ja Divari).
  • Ti 3.5. n. klo 16 alkaen: kaikki junioreiden SM-karsinnat ja A-poikien SM-sarja.
  • Ke 4.5. n. klo 16 alkaen: N1div ja M2div sekä miesten ja naisten Suomen Cup.
  • To 5.5. n. klo 12 alkaen: M3div ja N2div.
  • Pe 6.5. n. klo 16 alkaen: A-C junioreiden aluesarjat sekä M4-6Div ja N3-4Div.
  • Ke 11.5. n. klo 12 alkaen: D-F juniorit.
  • G-juniorit ja harrastesarjat vielä avoin.

Uudistettu sarjaan ilmoittautuminen pähkinänkuoressa:

* Joukkueen ilmoittaminen tapahtuu Palvelusivustolla seuratunnusta käyttäen.

* Mikäli seuralla on mitä tahansa aiempia maksurästejä, sarjaanilmoittautuminen on estetty. Tällöin tulee ottaa yhteyttä oman alueen aluevastaavaan tai liiton jäsensihteeriin rästien hoitamiseksi.

* Sarjailmoittautumisessa valitaan ensin alue (esim. Etelä-Suomi) ja sen jälkeen sarjataso (esim. M6Div).

* Aikuisjoukkueen kohdalla seuralle tarjotaan edelliskauden tietojen perusteella joukkuelistausta. Listasta valitaan haluttu joukkue, esim. TESTIJOUKKUE IV.

* Mikäli listalla ei ole sopivaa aikuisjoukkuetta valittavissa (esim. kokonaan uusi joukkue) tulee olla yhteydessä sarjavastaavaan, joka lisää joukkueen Palvelusivustolle.

* Juniorijoukkueen kohdalla järjestelmä muodostaa seuran perustietojen ja valitun sarjatason mukaisen joukkuenimen, esim. TESTIJOUKKUE ’03. Tämän jälkeen juniorijoukkueelle voi kirjoittaa lisänimen, esim. PANTTERIT. Näin ollen joukkueen lopulliseksi nimeksi muodostuu TESTIJOUKKUE ’03 PANTTERIT. Huom! Joukkueen nimi muodostetaan vain kaudella 2016-17. Tulevilla kausilla toimitaan kuten aikuisjoukkuetta ilmoitettaessa.

* Hyväksynnän jälkeen järjestelmä muodostaa joukkueesta kaksieräisen sarjalaskun näkyviin seuran ja joukkueen Palvelusivustolle. Poikkeksena esim. junioreiden SM-karsinnat ja Suomen Cupit joissa sarjamaksu maksetaan yhdessä erässä. Seura maksaa sarjalaskut eräpäiviin mennessä ja tarkkailee maksutilanteita Palvelusivustolla.

* Joukkue kiinnittyy valittuun sarjaan ja jää odottamaan sarjavastaavan lopullista hyväksyntää.

* Ilmoittautumisia voidaan seurata sarjojen omilta sivuilta. Jako lohkoihin tai harraste/kilpasarjoihin tapahtuu ilmoittautumisten jälkeen. Sarjavastaava on tarvittaessa yhteydessä mikäli jokin sarja ei toteudu esim. vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi.

>> SIIRRY TÄSTÄ SALIBANDYN PALVELUSIVUSTOLLE.

Sähköisen ilmoittautumisen tarkempi ohje (.pdf)

Jaa artikkeli