Salibandyliitto palkitsee pitkäaikaisia toimijoitaan Hopeisilla ansiomerkeillä

image.jpegSalibandyliitto huomioi pitkäaikaisia toimijoitaan naisten MM-kisojen aikana. Perjantaina 4.12. Hopeiset ansiomerkkinsä sai valmennus- ja maajoukkuetoiminnoissa sekä liiton ja liigan valiokunnissa ja hallitustehtävissä ansioituneita henkilöitä.

Perjantaina 4.12.2015 Hopeisen ansiomerkin saivat Juha Jäntti, Petri Kettunen, Jari Kinnunen, Esko Kyyhkynen, Miikka Lamu, Juha Laukka, Valtteri Mikkola, Petteri Nykky, Jari Oksanen, Jukka Parviainen, Pekka Raitala, Tero Sipilä ja Tapio Tamminen

Seuraavat Hopeisten ansiomerkkien luovutustilaisuudet pidetään la 5.12., ke 9.12., pe 11.12. ja la 12.12.2015. Kaikki ansiomerkkien saajat löytyvät ansiomerkkisivulta.

Salibandyliiton viralliset ansiomerkit ovat hopeinen ja kultainen ansiomerkki sekä seuratoiminnan kultainen ansiomerkki. Hopeinen Ansiomerkki voidaan myöntää vähintään 10 vuoden toiminnasta erilaisissa Salibandyliiton luottamustoimissa.

Salibandyliiton ansiomerkkejä ovat voidaan myöntää henkilöille jotka ovat liiton tai alueen hallinnossa ansioituneet, valmennus- ja koulutustoiminnassa ansioituneet, erotuomari- ja toimitsijatoiminnassa ansioituneet henkilöt sekä muuten liiton nimeämissä toimissa ansioituneita. Ansiot voivat kertyä kansallisesta ja/tai kansainvälisestä toiminnasta.

Jaa artikkeli