Säbäkipinä goes Särkänniemi - Säbäkipinä valloittaa Särkänniemen tällä viikolla

Säbäkipinä goes Särkänniemi järjestetään tällä viikolla 14.-16. toukokuuta 2024 Särkänniemen huvipuistossa. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Särkänniemen ja salibandyseura Kooveen kanssa. Huvipuistolaitteiden ja -ympäristön lisäksi luvassa on monipuolista liikkumista ja SäbäkipinäSirkuksen aktiviteetit. 

Säbäkipinä on koko salibandyn yhteinen lasten matalan kynnyksen toimintamalli, jolla on suuri yhteiskunnallinen merkitys. Tärkeintä on, että annamme lapselle helpon ja kivan tavan liikkua muiden lasten kanssa. Hauskuus ja ilo edellä. Ajatuksella kuka vaan, mistä vaan ja miten vaan.

Säbäkipinä goes -konseptit saavat jatkoa ja Säbäkipinä jatkaa valloitustaan, kun se nähdään ihka ensimmäistä kertaa huvipuistoympäristössä. Säbäkipinä goes Särkänniemi järjestetään tällä viikolla Särkänniemessä 14.-16. toukokuuta 2024 ja se tuo SäbäkipinäSirkuksen osaksi huvipuistoa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Salibandyliiton, Särkänniemen ja salibandyseura Kooveen kanssa.

-Ollaan ilolla mukana toteuttamassa toiminnallista sisältöä meidän luokkaretkikaudelle ja uskomme, että tämänkaltainen sisältö tuo mukavasti lisäarvoa huvipuistokävijöiden päivään. Me täällä Särkänniemessä toivomme, että jokaisen lapsen ja nuoren jokaisessa päivässä olisi paljon iloa ja liikuntaa, kertoo Särkänniemen kaupallinen johtaja Heikki Ihanamäki.

SäbäkipinäSirkus tuo huvipuistoon pelikentän, lajitoimintapisteitä sekä muita liikunnallisia pisteitä. Alue tarjoaa hauskaa yhdessä liikkumista ja pelailua ulko-olosuhteissa. Tapahtuma järjestetään päivittäin klo 11-17.

-Mielettömän upea juttu, että pääsemme mukaan koulujen luokkaretkiaikaan Särkänniemen puistoalueelle ja osaksi huvipuistoa, iloitsee Salibandyliiton harrastamisen ja pelaamisen kehityspäällikkö Tiina Koivisto ja jatkaa:

-Jaamme saman arvomaailman yhdessä tekemisestä ilon ja rohkeuden kautta, joten on erityisen hienoa olla mukana ja osana huvipuistoa muutaman päivän ajan.

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli