Salibandyliitto on syrjinnästä vapaa alue

Salibandyliitto on päättänyt osoittaa sitoutumisensa syrjimättömään ja yhdenvertaiseen toimintakulttuuriin julistautumalla syrjinnästä vapaaksi alueeksi.

Salibandya on jo pitkään rakennettu helposti lähestyttäväksi ja laajasti erilaisille, -tasoisille ja -ikäisille soveltuvaksi lajiksi, jonka piirissä kaikenlainen pelaaminen on arvossaan.

Tällä päätöksellä ja vastikään julkaistun yhdenvertaisuusohjelmansa myötä Salibandyliitto haluaa tehdä näkyväksi niin jäsenseuroilleen ja sidosryhmilleen kuin laajemmalle liikunta- ja urheiluyhteisölle, ettei se hyväksy minkäänlaista syrjintää pelikentillä eikä työyhteisössään.

Syrjinnästä vapaa alue -kampanja on kaikenlaisen syrjinnän, kiusaamisen ja häirinnän vastainen tiedotuskampanja, jonka avulla organisaatiot ja työyhteisöt tuovat julki sitoutumisensa syrjimättömyyden periaatteeseen.

Syrjinnästä vapaaksi alueeksi julistautuminen merkitsee syrjinnän vastustamista, siihen puuttumista sekä ihmisten yhdenvertaisuuden tunnustamista.

Lisäksi julistautuminen on merkki työntekijöille, työnhakijoille ja asiakkaille siitä, että organisaatio toivottaa kaikki ihmiset tervetulleiksi riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta, uskonnosta tai vakaumuksesta, mielipiteestä, terveydentilasta, vammaisuudesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Lisätietoa kampanjasta ja mahdollisuus liittyä mukaan.

Jaa artikkeli