Pohjanmaalla pelattiin yhtäjaksoisen salibandyottelun ME-tulos

Viikonlopun aikan Seinäjoen urheilutalolla Mailattomien joukkueet Shooting Stars ja Lost Stars rikkoivat maailman pisimpään yhtäjakoisesti pelatun salibandyottelun maailmanennätyksen. Uusi ennätys on 28 tuntia ja yksi sekunti. Joukkueissa pelasi yhteensä 38 henkilöä. Nykyinen ennätys, joka tehtiin Lappeentannassa kesällä 2013, parani kahdella tunnilla. 

Ottelun voitti kahdeksan maalin erolla MLT Shooting Stars 313-305.

– Tavoitteemme oli pelata yhtäjaksoisesti 30 tuntia. Tämä ei aivan täyttynyt, koska pelaajisto alkoi olla fyysisesti niin heikossa kunnossa, että päätimme lopettaa ottelun klo 22, jottei kukaan väsymyksen johdosta loukkaantuisi pahemmin,
kertoo Lost Starsin maalivahtina ja kapteenina toiminut Mika Raiski.

– Ottelu antoi paljon, paljon se myöskin otti. Paikat on kipeänä, jalat rakoilla, mutta ne parantuu sekä unohtuu, mutta se mitä joukkueemme viikonlopun aikana teki ei unohdu koskaan, Raiski hehkuttaa.

Muutama pelaaja joutui loukkaantumisen johdosta lopettamaan maratonottelun kesken.

Tapahtumaa oli paikanpäällä seuraamassa n. 600 henkilöä ja livelähetystä internetin puolella seurasi kaikkiaan yli 2000 henkilöä.

ME-ottelun joukkueet ja pelaajat:

Mailattomat Lost Stars
Maalivahdit: Niko Kinnunen, Timo Paananen, Mika Raiski (C).

Kenttäpelaajat: Joona Hautala, Jani Hintsa, Matti Härkönen, Juuso Koskela, Pekka Laitila, Timo Leskinen, Juha Loukola, Miko Mettälä, Lauri Mustonen, Joonas Olkkonen, Jesse Pukkila, Sami Rajamäki, Antti-Jussi Rauhala, Niko Ristilä, Juha Santtila, Miika Ulvila.     

MLT Shooting Stars
Maalivahdit: Jani Syysmäki, Jukka Vuoriluoma (C), Joni Vähämäki.

Kenttäpelaajat: Mikko Antikainen, Mikko Fiskaali, Tuomas Kallionpää, Miika Kiviharju, Jarkko Kosola, Tommi Kujala, Aatu Kuula, Veikko Laitila, Jussi Lähteenmäki, Riku Mäkelä, Ilari Oikari, Jussi Palo, Jarkko Salonen, Juho Saranpää, Teemu Turunen, Pasi Välimäki.

Erotuomarit: Mikko Helanen, Martti Lamminmäki, Teemu Niemistö ja Arto Vehkapuru.

Jaa artikkeli