Petri Lesch palaa Welhoihin - nähdään jo jäähallipelissä

Petri Lesch palaa Welhojen maalille kolmen ottelun sopimuksella.

Welhot saa jo lauantain jäähallipeliin Happeeta vastaan mieluisan vahvistuksen, kun Petri Lesch saapuu paikkaamaan Taikurien maalivahtipulaa kolmen pelin mittaisella sopimuksella.

Petri Lesch, 33, on torjunut Welhoissa aiemmin neljä kautta ja urallaan yhteensö 93 liigaottelua.

Lesch on pelannut alkukauden 5. divisioonaa Bärbär Unitedissa hyökkääjänä tehden seitsemään otteluun tehot 11+2=13, ja hän löytyy sarjan pistepörssistä sijalta 10. Paremmin toki huippumaalivahtina tunnettu Lesch tulee vahvistamaan juuri tätä osa-aluetta Welhoihin, kun vahvan alkukauden pelannut Jesse Huurrekorpi loukkasi polvensa ja polven operaation takia hänen loppukautensa on vaarassa. Leschin sopimus kattaa kolme seuraavaa ottelua ja hän tulee tukemaan myös erittäin vahvaa kautta pelaavaa Roni Tuonosta.

Päävalmentaja Janne Kainulainen oli mielissään Leschin paluusta.

– Petri on ennen kaikkea hieno ihminen, joten hienoa saada hänet mukaan meidän joukkueeseen. Hän tuo joukkueeseen sopivaa särmää ja kokemuksen tuomaa sisäistä johtajuutta. Pallojakin mies osaa tarvittaessa kopata hyvällä prosentilla.

Lesch oli itse innoissaan tulevasta komennuksestaan.

– Sovittiin Kainulaisen kanssa kesällä, että jos tarve tulee, niin vastaan huutoon tilanteen mukaan. Hieno fiilis päästä auttamaan joukkuetta ja kokemaan Niiralan Montun tunnelma. Toivottavasti saadaan tupa täyteen!

Welhojen sivuille

Lue myös: Welhot vie salibandyn Niiralan monttuun – ”Tarjoamme urheiluelämyksen kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta”

Welhojen tiedotteesta

Jaa artikkeli