Nousijasta kauden yllättäjä: sarjapaikka säilyy ilman karsintoja

Salibandyliigan nousija M-Team varmisti tänään käytännössä sarjapaikkansa myös ensi kaudeksi kaataessaan Turussa TPS:n 4-3. Viivan alapuolella olevan Nokian KrP:n olisi lyötävä huomenna vieraissa NST vähintään 25 maalilla ohittaakseen M-Teamin.

Tänään iski illan avausmaalin TPS, mutta kahden erän jälkeen M-Team johti 4-1 Visa Rikalan osuttua kahdesti ja Riku Reunamäen sekä Jarkko Aavaharjun kerran. Olli Laine ja Henri Alho kavensivat päätösjaksolla, mutta M-Team kesti summeriin saakka.

Kauden erikoisuus oli, että M-Team otti kuudesta voitostaan viisi vieraskentällä. Ainoa kotivoittokaan ei tullut normaalissa kotihallissa Pasilassa vaan Ruskeasuolla, jossa joukkue sai poikkeusluvalla pelata yhden ottelun.

Salibandyliigan runkosarja pelataan loppuun huomenna otteluilla Viikingit – Classic, SPV – Westend Indians, Salba – Oilers, NST – Nokian KrP, Tapanilan Erä – Happee ja OLS – Koovee.

Kuva: Anssi Koskinen