Nousija jäi mestareilta kaatamatta - toinen tappiokin lähellä!

Salibandyliigaan keväällä noussut M-Team jäi mestari SPV:ltä tällä kaudella voittamatta. Syksyllä M-Team yllätti Peliveljet Seinäjoella 7-5, ja tänään Helsingissä joukkueet tasasivat pisteet tuloksella 6-6.

Tiukassa oli SPV:lle pistekin, sillä vielä kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua M-Team johti 6-4. Mikko Kohosen sekä Petri Hakosen maaleilla mestarit nousivat tasoihin, mutta voittomaali ei jatkoajalla onnistunut edes kuudella viittä vastaan.

Kaksi kierrosta ennen runkosarjan loppua SPV on sarjassa viidentenä ja M-Team sijalla 11.

Salibandyliigaa johtava Classic nappasi jo kolmannentoista perättäisen voittonsa kun OLS kaatui Oulussa 8-5. Isännät kavensivat toisen erän aluksi tilanteeksi 1-2, mutta sitten iski viidesti peräkkäin Classic karaten tavoittamattomiin. Tamperelaisten tehomiehinä kaukalossa häärivät tänään ykkösketjun Eemeli Salin (2+1), Sami Johansson (2+1) ja Nico Salo (1+2).

Sarjakakkonen Happee kaatoi kotonaan Rauman SalBan maalein 8-6 vietyään heti avauserän selvästi 4-1. Janne Hoikkanen laukoi Happeelle ja Jani Lehtoniemi SalBalle kaksi maalia.

Salibandyliigan sunnuntain ottelut ovat NST – TPS, OLS – SalBa, Tapanilan Erä – Koovee, M-Team – Nokian KrP ja Oilers – SPV.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää