Nimitys: Jussi Ojala on Salibandyliiton uusi viestintäpäällikkö

Salibandyliiton uudeksi viestintäpäälliköksi on valittu Jussi Ojala. Hän aloittaa tehtävässään 6. päivä helmikuuta 2017.

Ojala, 34, on aiemmin työskennellyt muun muassa Iltalehdessä ja Teknavissa. Salibandyn aktiivisille seuraajille Ojala on tuttu Pääkallo.fi:n päätoimittajana. Ojala on myös aikanaan pelannut Salibandyliigaa Tapanilan Erän paidassa.

– Kun liitosta otettiin yhteyttä, niin kauaa ei tarvinnut harkita, ja löysimme yhteisen näkemyksen nopeasti. Lähden haastavaan tehtävään innolla. Pääsen hyppäämään niin sanotusti aidan toiselle puolelle ja edistämään lajin näkyvyyttä suoraan sen ytimestä. Edeltäjäni teki monin tavoin erinomaista työtä, mistä on hyvä jatkaa ja laittaa vielä vähän isompaa vaihdetta silmään, Ojala kommentoi.

Salibandyliiton edellinen viestintäpäällikkö Juhani Henriksson irtisanoutui tehtävästään joulukuussa. Henriksson ehti toimia viestintäpäällikkönä noin kolme ja puoli vuotta.

– Jussi Ojala on osoittanut erinomaista kyvykkyyttä lajiviestinnän parissa. Hienoa, että saamme vahvan ammattilaisen liiton viestintää kehittämään, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen kommentoi.

Nimityksen myötä Ojala jättää salibandysivusto Pääkallo.fi:n.

– Uskallan sanoa, että Pääkallo.fi:n kanssa olemme tehneet reilussa viidessä vuodessa paljon hyvää lajille. Toiveeni ja pyrkimykseni on tietenkin, että Pääkallo.fi säilyy vahvana jatkossakin, Ojala sanoo.

Lisätietoja:
Kari Lampinen, puh. 0400 529 032
kari.lampinen(at)floorball.fi
Salibandyliiton toiminnanjohtaja

Jaa artikkeli