Naisten Superfinaalissa kohtaavat Classic ja SB-Pro!

Salibandyn naisten Superfinaalissa 22.4. Helsingissä kohtaavat Classic Tampereelta ja SB-Pro Nurmijärveltä. Kumpikin eteni loppuotteluun voitoin 3-0, kun Classic kaatoi tänään PSS:n 6-1 ja SB-Pro SSRA:n 7-3.

Kauden kaikki liigaottelunsa voittanut Classic ratkaisi 28. perättäisensä jo avauserässä, jossa Nina Rantala, Sanna Salonen ja Alisa Pöllänen laukoivat 13 minuutissa taululle 3-0-johdon. PSS iski ainokaisen osumansa toisen erän lopussa tilanteessa 4-0, mutta päätösjaksolla Classic rankaisi vielä kahdesti. Nina Rantala oli maalillaan ja kolmella maalisyötöllään illan tehokkain.

Illan toinen välierä oli tiukempi, kun SSRA sinnitteli pelin puolivälissä numeroissa 2-2 ja kavensi vielä toisen erän lopussa tilanteeksi 4-3. Kolmannessa SB-Pro meni kuitenkin menojaan, kun Daniela Westerlund, Mirva Laitinen ja Laura Hietamäki onnistuivat maalinteossa. Jaana Lirkki kirjautti SB-Prolle tehot 1+2, Mirja Hietamäki syötti kolme osumaa.

Lipunmyynti SB-Pron fanikatsomoon 113 alkaa torstaiaamuna. Classicin fanikatsomoon 103 on lippuja saanut jo seuran miesten finaalipaikan varmistumisesta saakka. Osta lippusi Superfinaaliin tästä.

SSRA ja PSS ratkovat himmeimpien mitalien kohtalon pronssiottelussa, jonka ajankohta varmistuu myöhemmin.

Arkistokuva: Esa Takalo