Mestarien verkko heilui 11 kertaa!

Eilen M-Teamia vastaan tasapeliin jääneen mestari SPV:n viikonloppu mustui entisestään kun Oilers ryöpytti Peliveljiä tänään Espoossa peräti 11-4.

Kovalla asenteella kaukalossa kiitänyt Oilers vei jo avauserän 7-1, ja SPV pääsi peliin mukaan oikeastaan vasta kolmannessa isäntien johtaessa jo 10-2. Perttu Pajukoski laukoi Oilersille hattutempun, Casper Pfitzner nautiskeli kaksi maalia ja syöttöpisteen.

Nokian KrP karisti uhan suorasta putoamisesta kaataessaan häntäpään trillerissä M-Teamin jatkoajalla 5-4. Nokialaisten 4-1-johto suli kolmannessa erässä tasatilanteeksi, mutta jatkoajan ensimmäisellä minuutilla Joni Henttonen iski ratkaisun Henri Johanssonin syötöstä. KrP on yhä karsijan paikalla, mutta sillä on pelaamatta kaksi ottelua ja yhä täydet mahdollisuudet nousta kuiville ohi M-Teamin.

NST on lähellä suoraa putoamista taivuttuaan tänään kotonaan TPS:lle 4-8. Lappeenrantalaisten on kaadettava päätöskierroksella toiseksi viimeisenä oleva SalBa selviytyäkseen edes karsimaan. Pudotuspeleihin valmistautuvan TPS:n illan tehomies oli hattutempun laukonut ja yhden maalin syöttänyt Ville Laine.

Ville Mestari torjui OLS:n historian 367. liigaottelussa seuran pääsarjahistorian ensimmäisen nollapelin kun Salba taipui Oulussa 6-0. Petro Rautio pommitti isäntien maaleista kolme.

Sunnuntain viidennessä ottelussa Koovee haki Tapanilan Erästä 8-6-vierasvoiton. Tommi Ahola laukoi tamperelaisten maaleista kolme ja syötti kaksi.

Kun Salibandyliigaa on pelaamatta joukkueesta riippuen yksi tai kaksi kierrosta, ovat Classicin runkosarjavoitto ja seitsemän kahdeksasta pudotuspelijoukkueesta varmistuneet. OLS ja Indians taistelevat vielä viimeisestä play off -paikasta kun Indians on kaksi pistettä jäljessä mutta ottelun vähemmän pelanneena.

Salibandyliiga jatkuu tiistaina Tampereella ottelulla Nokian KrP – Westend Indians.

Arkistokuva: Jari Turunen