Juniorien jättiturnaus huipentui 20 loppuotteluun

Suomen suurin kansainvälinen salibandyturnaus Helsinki Floorball Cup 2016 huipentui junioreiden osalta finaaliotteluihin ja huikeaan tunnelmaan maanantaina 4. tammikuuta.

Kouluikäisiä junioreita oli saapunut kuudesta eri maasta ja lähes sadasta eri kaupungista. Kolmen päivän aikana pelattiin neljässä hallissa hurjat 687 ottelua ennen kuin saatiin selville mestarit A-F junioreissa.
Finaaliotteluita oli myös mahdollisuus seurata selostettuna suorana verkkolähetyksenä. Paikan päällä seuranneet katsojat saivat kokea suurta urheilutapahtuman tunnelmaa, ja turnaus huipentui 20 eri sarjan mestaruusjuhliin.

Suomen salibandymaajoukkueen pelaajat vierailivat aktiivisesti turnauksessa

Helsinki Floorball Cup 2016 junioreiden turnausviikonlopun aikana oli mukana Tero Tiitu, joka toimi samalla #EiKiusata -kampanjan keulakuvapelaajana. Tiitun joukkuekaveri Miko Kailiala vieraili myös turnauksessa sekä naisten salibandymaajoukkueen kanssa hiljattain MM-hopeaa voittanut Mia Karjalainen. Turnaukseen osallistuneilta pelaajilta ja toimihenkilöiltä paljon positiivista palautetta saaneet salibandytaiturit olivat myös seurajoukkueen kanssa hyvin esillä.

Miko Kailiala ja Tero Tiitu olivat vahvasti esillä myös Salibandyliigan ottelussa Viikingit – SPV, johon HFC:n osanottajilla oli vapaa pääsy. Kailiala laukoi 5-5-tasapelissä kaksi maalia ja Tiitu syötti yhden.

Aikuisten Helsinki Floorball Cup pelataan tulevana viikonloppuna.