Jarkko Niemisen salibandykausi ohi - edessä jalkaleikkaus

Tampereen Classicissa pelaavan Jarkko Niemisen salibandykausi on ohi. Jarkko Niemisen kantapäät ovat tällä hetkellä niin huonossa kunnossa etteivät ne salli pelaamista. Tutkimukset ovat osoittaneet, että vaiva on syntynyt pitkän ajan kuluessa ja leikkaus on paras tapa saada kantapäät kuntoon. Jarkon molemmat kantapäät leikataan maaliskuun lopulla.

– Into yrittää pelata on ollut niin kova, ettei ole ollut helppo myöntää, että se ei vain ole mahdollista tällä hetkellä. Kantapääni eivät tällä hetkellä kestä urheilua missään muodossa, Nieminen kertoo.
– Vaikka en pystynyt treenaamaan kauden aikana kuin kolme viikkoa täysillä, olen nauttinut joka sekunnista, mitä olen päässyt hienossa lajissa ja joukkueessa kokemaan.

– Jatkoa en edes mieti tällä hetkellä ennen kuin olen varmistunut, että jalat tulevat terveeksi. Sen jälkeen voi tehdä päätöksen suuntaan tai toiseen. En halua sitoutua tosimielessä pelaamaan, jos en pysty sitä sataprosenttisesti tekemään. On ollut hienoa olla osa Classic Familya. Sääli, että tarina jäi pelillisesti pahasti kesken. Nyt täytyy vain hoitaa jalat terveeksi ja tukea joukkuetta kentän ulkopuolelta.

Classicin tiedotteesta

Jaa artikkeli