Erotuomaripalkkioiden laskutus ja seuraraportin ottaminen sbet.fi-sivuilla

Erotuomaripalkkioiden kolmas laskutus tehdään viikolla 10, ja laskut toimitetaan sähköpostitse seuran yhteyshenkilölle.

Laskulle kohdistuvat erotuomaripalkkiot ja yksittäisten otteluiden sarjoissa matkakulut ja päivärahat, jotka erotuomari on laskuttanut Salibandyliitolta 1.1.-29.2.2016.

Lisäksi laskutetaan maksujärjestelmän ylläpidosta 2,5 € / maksettu erotuomaripalkkio.

Sbet.fi -sivulla seurataan joukkueisiin kohdistuvia erotuomaripalkkioita ja muita kuluja reaaliaikaisesti. Lisäksi seuran edustaja voi seurata laskutukseen siirrettyjen erotuomaripalkkioiden ja matkakulujen määrää joukkueittain ja sarjoittain ja siirtää tiedot sähköisesti seuran omaan talousseurantaan.

Sivustolle kirjaudutaan osoitteesta www.sbet.fi

Raportit valinnan alta löytyvät Seurojen kuluraportit, joista saa yksityiskohtaisempia tietoja laskutetuista erotuomarimaksuista laskutusjaksoittain mm. laskutetut maksut joukkueittain.

Laskutusjaksoksi valitaan haluttu jakso. Kaikki muut kohdat jätetään tyhjäksi. Raportin tiedot voi tallentaa excel-muotoon, mistä ne saa sähköisessä muodossa seuran omaan sisäiseen seurantaan, ilman että pitää laskea joukkuekohtaisia erittelyitä käsin.

Kuvallinen ohje raportin ottamiseen löytyy tästä.

Käyttäjätunnus on seuran yhteyshenkilön sähköpostiosoite. Salasanat on lähetetty sähköposteihin. Unohtuneen salasanan voi tilata sbet.fi etusivulta.

Seuraavat laskutusjaksot ovat:

Laskutus IV:
* erotuomaripalkkiot ja yksittäisten otteluiden sarjoissa matkakulut ja päivärahat, jotka erotuomari on laskuttanut Salibandyliitolta 1.3.-31.3.2016.
* lisäksi laskutetaan maksujärjestelmän ylläpidosta 2,5 € / erotuomaripalkkio

Laskutus V:
* erotuomaripalkkiot ja yksittäisten otteluiden sarjoissa matkakulut ja päivärahat, jotka erotuomari on laskuttanut Salibandyliitolta 1.4.-31.5.2016.
*  lisäksi laskutetaan maksujärjestelmän ylläpidosta 2,5 € / erotuomaripalkkio

Järjestelmän ylläpitokustannus koostuu seuraavista asiakokonaisuuksista:

1. Tilitoimisto Rantalainen Oy (3/4 kuluista) hoitaa noin 1000 erotuomarin palkanlaskennan, palkanmaksun ja palkkakirjanpidon (myös raportointi verottajalle) ja Effectit Oy (1/4 kuluista) puolestaan erotuomareiden palkkioiden ja matkakulujen määräytymisen sekä laskunmuodostuksen.

2. Effectit Oy:n järjestelmässä (sbet.fi) syntyvät myös seuroille kohdistuvat erotuomaripalkkioiden ja matkakulujen seurantaraportit sekä seuroille muodostuvat laskut. Seurojen laskut siirtyvät Netvisor-laskutukseen ja toimitetaan seuroille tiedotetun aikataulun mukaisesti. Suorat kulut ovat 2,3 € / erotuomaripalkkio. 0,20 € / erotuomaripalkkio on varausta jo tehtyihin ja tuleviin kehitysinvestointeihin.

Jaa artikkeli