Katusähly

Viimeksi päivitetty 12.2.2018 10:52

Katusählykiertue
Kesällä 2018 katusählyn Suomen mestaruuksista pelataan jo 23. kerran

Karsintaturnausten hakuaika on nyt. Hakulomake löytyy täältä

Katusählyn kilpailutoiminta perustuu karsintaturnauksiin, joita järjestetään ympäri maan toukokuun puolesta välistä elokuun puoleen väliin. Karsintaturnausten sarjavoittajat kutsutaan perinteiseen finaalitapahtumaan 1.9.2018 Mäntymäen kentälle, Helsinkiin.

Karsintaturnausten järjestämisesta vastaavat Salibandyliiton jäsenseurat.

Turnausjärjestäjänä seura vastaa turnauksen järjestelyistä ja toteutuksesta. Vastineeksi turnauksen järjestämisestä seura kerää osallistujajoukkueilta osallistumismaksut, jotka se saa tulospalveluvähennyksen jälkeen itselleen. Seura vastaa paikallisista sopimuksista ja sitoutuu noudattamaan Katusählykiertueen yhteistyösopimuksia. 

Salibandyliitto tukee turnausjärjestäjiä ja tehostaa kiertueviestintää palkkaamalla kesän ajaksi määräaikaiseen työsopimukseen kiertuepromoottorin. Kiertuepromoottori kiertää kesän aikana 10-15 osaturnausta, mukanaan kiertuekalusto (4 kaukaloa maaleineen, äänentoistojärjestelmä sekä kumppaneiden näkyvyyselementit), tehostaen näiden turnausten reaaliaikaista some-näkyvyyttä. Kiertuepromoottori tukee myös muita osaturnausjärjestäjiä tapahtumiensa ennakko- ja jälkiviestinnässä.

Tulevana kesänä kaikissa Katusählykiertueen turnauksissa käytetään Statbeat-turnaushallintajärjestelmää. Statbeat mahdollistaa koko tapahtuman hallinnoinnin - ilmoittautumisen, laskutuksen, otteluohjelman rakentamisen sekä tulospalvelun - yhden järjestelmän kautta. Statbeatin kustannus turnausjärjestäjälle on 6€ / osallistuva joukkue ja sen käyttäminen on pakollista kaikissa turnauksissa.

Vuonna 2018 katusählyn Suomenmestaruuksista otellaan kuudessa sarjassa:

miesten ja naisten sarjat ovat avoimia kaikille.
poikien ja tyttöjen sarjoihin saavat osallistua kaikki alle 16-vuotiaat (2002- tai myöhemmin syntyneet) pojat ja tytöt.
sekasarjassa on kentällä oltava koko ajan vähintään yksi mies ja yksi nainen joukkuetta kohti.
firmasarja on tarkoitettu työyhteisöille ja heidän perheenjäsenilleen.

Pelaaja voi pelata turnauskohtaisesti yhdessä joukkueessa sarjaa kohden. Osallistua saa useampaan karsintaturnaukseen, mutta finaalipaikan voi ansaita vain yhdessä joukkueessa. Voitettuaan siis karsintaturnauksen, ei pelaaja saa pelata samaa sarjaa ennen finaaliturnausta.

Karsintaturnausten virallisten sarjojen voittajajoukkueet saavat kutsun jatkamaan Katusählyn Suomenmestaruuden metsästystä suureen finaalitapahtumaan 1.9.

Lisätietoja:

Vilma Pekkala

Katusählykiertueen promoottori

0447506065

vilma.pekkala(at)floorball.fi

 *************************************************************

Eeva Welling
Pelaamisen kehittäjä, Katusählykiertueen vastaava
0400 529 006
eeva.welling(at)salibandy.fi


katusahly-tupla-pysty.jpg

 Katusähly sosiaalisessa mediassa
Facebook.png        

 

KIERTUEOHJELMA

Turnauksiin pääset ilmoittautumaan tapahtumarivin Statbeat-linkistä. Mikäli linkki puuttuu, se ilmestyy luetteloon ilmoittautumisen auettua. Lisätietoja tietyistä tapahtumista saat suoraan järjestävältä seuralta.

Katusählyfinaali pelataan syyskuussa, tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Turnaukseen on osallistumisoikeus kaikille kiertueturnausten sarjavoittajilla.
Oikeus muutoksiin pidätetään.

Näytetään 28 Katusähly-tapahtumaa.