Naiset

Viimeksi päivitetty 29.5.2018 10:57

TEHO Sport Suomen cup

Naisten Suomen Cupin mestaruudesta on pelattu kaudesta 1991-92 lähtien ja kaudella 2018-19 Cupin voitosta taistellaan 26. kerran. Hallitseva cup-mestari on Tampereen Classic.

Naisten TEHO Sport Suomen Cup käynnistyy turnausmuotoisilla kierroksilla 1.2.9. (1. kierros) ja 15.-16.9. (2. kierros). Kolmannesta kierroksesta lähtien Cup etenee arvotuin otteluparein aina voittajan selvitessä jatkoon seuraavalle kierrokselle. Suomen Cupin mestaruudesta taistellaan lauantaina 16.2.

Naisten Suomen Cupin pikkufinaalissa kohtaavat pisimmälle edenneet 1.-4. divisioonan joukkueet. Pikkufinaali pelataan yksittäisenä otteluna joko Salibandyliiton järjestämänä tai jommankumman pikkufinalistin kotiotteluna, ensisijaisesti Cupissa pidemmälle edenneen kotiotteluna.

Ilmoittautuminen Suomen Cupiin on nyt avoinna ja aikaa ilmoittautua on keskiviikkoon 13.6. asti. Osallistumismaksu naisten Suomen Cupiin on 250 euroa. Suomen Cupiin ilmoittautuminen tapahtuu Salibandyliiton palvelusivustolla seurakäyttäjätunnuksilla: www.palvelusivusto.fi/fb/

Palkinnot:

Suomen Cupin finaalin sekä pikkufinaalin voittajat palkitaan kultamitalein ja pokaalein. Suomen Cupin voittajalle luovutetaan lisäksi kiertopalkinto. Finaalin sekä pikkufinaalin hävinneille joukkueille hopeamitalit. Lisäksi jaetaan seuraavat rahapalkinnot:

Suomen Cupin voittaja: 5 000 €
Suomen Cupin kakkonen: 2 000 €
Pikkufinaalin voittaja: 750 €

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.