Seurapäivä tarjoaa avointa keskustelua, paneelipuheenvuoroja ja alan kohtaamisia - Panelisteina Hanna Niemelä, Seppo Pulkkinen ja Miikka Lamu

U19-nuorten salibandyn MM-kotikisat pelataan 8.-12. toukokuuta Lahden Urheilu ja Messukeskuksessa. Kansainvälisen huippusalibandyn lisäksi ohjelmassa on päivittäin vaihtuvia aktiviteetteja kaiken ikäisille. Perjantaina 10. toukokuuta ohjelmassa on valtakunnallinen seurapäivä.

Salibandyn U19 MM-kisojen ohjelmassa on runsaasti päivittäin vaihtuvia aktiviteetteja kaikenikäisille. Perjantaina 10. toukokuuta ohjelmassa on SäbäkipinäSirkuksen lapsille suunnattu aktiviteettialue, joka kokoaa yhteen hauskoja ja liikuttavia toimintapisteitä, Roosa nauha -hyväntekeväisyysottelu sekä valtakunnallinen seurapäivä. Valtakunnallinen seurapäivä on suunnattu seuratoimijoille ympäri Suomen. Paneelikeskustelu järjestetään suomeksi ja tapahtuma on avoin kaikille MM-kisalipun hankkineille.

-Haluamme tarjota seuroille paikan ja ajan kohtaamisille, uusien verkostojen rakentamiselle sekä uuden oppimiselle, fiilistelee Salibandyliiton U19 MM-kisojen seurayhteistyön harjoittelija Liisa Äijänen.

Valtakunnallisen seurapäivän ohjelma, perjantai 10.5.2024

  • Non-stop verkostoitumispöytä – kohtaa lajiyhteisön kanssa: avointa keskustelua kasvotusten lajin parissa toimivien kanssa, käynnissä koko päivän.
  • Seuramaskotit ovat myös tervetulleita: seuramaskottien on mahdollista viihdyttää MM-kisaväkeä hallilla sekä osallistua kisailuihin.
  • Seuran sielu ja sydän – tarinoita seuratoiminnan ytimestä: lajin ydin on seuratoiminnassa – hallin seinille tullaan keräämään erilaisista tarinoista seuratoiminnasta ympäri Suomen. Tarinat: liisa.aijanen@salibandy.fi
  • Työpaikkailmoitustaulu: etsitäänko teidän seurassa uusia toimijoita, valmentajia tai muita seuratyöntekijöitä? Ilmoita vapaista työpaikoista osoitteeseen: liisa.aijanen@salibandy.fi – ilmoitukset lisätään hallin ilmoitustaululle.
  • Paneelikeskustelu klo 17:45 – 18:30, teemoina salibandy Suomessa, kansainvälisyys ja valmennuskehitys.

Panelisteina Hanna Niemelä, Seppo Pulkkinen ja Miikka Lamu. Tilaisuuden juontajana toimii Gabriel Airaksinen.  

Hanna Niemelä on F-liigajoukkue Rankkojen Ankkojen kapteeni ja Suomen salibandymaajoukkueen pelaaja. Hän on pelannut uransa aikana myös Sveitsissä ja Niemelä oli mukana voittamassa MM-hopeaa 2021 Uppsalassa ja 2023 Singaporessa.

Seppo Pulkkinen on taittanut menestystä valmentajana jo lähes 50 vuoden ajan. Pulkkinen solmi hiljattain päävalmentaja sopimuksen LASB:n miesten F-liigajoukkueen kanssa. Pulkkinen on valmentanut niin Suomessa kuin ulkomailla – ja on tällakin hetkellä Australian miesten maajoukkueen valmentajana sekä tekee aktiivista kehitystyötä lajin parissa.

Miikka Lamu työskentelee salibandyn pelaajakehityksen ja valmennusosaamisen kehityspäällikkönä Salibandyliiton ja Eerikkilän Urheiluopiston yhteyspalkkauksena. Lamu on toiminut niin seuravalmennuksessa, valmennuspäällikkönä kuin maajoukkuevalmennustehtävissä ennen kehityspäällikön tehtäviä. Lamu on kiinnostunut kokonaisvaltaisesta oppimisesta ja niihin vaikuttavista koulutusprosesseista sekä valmennuskulttuurin muutoksesta.

Juontaja Gabriel Airaksinen on toiminut erotuomarina ja vaikuttaa edelleen erotuomarikouluttajana. Tällä hetkellä Airaksinen toimii Eerikkilän urheiluopistolla testaajana, salibandymaajoukkueiden varustevastaavana ja salibandytapahtumissa erilaisissa viihdyttäjänä – hän on muun muassa toiminut juontajana niin Galaxin Pallo TV-ohjelmassa kuin salibandyn miesten MM-kisoissa Helsingissä 2021.

  • 19:00 Suomi – Norja on Roosa nauha – hyväntekeväisyysottelu.

Tapahtumaan on pääsy MM-kisojen pääsylipuilla ja se on kaikille avoin. Paneelikeskustelu järjestetään Lahden Urheilu- ja Messukeskuksen 3v3 -pelikentällä.

Kaikki viikon pelit kattavat turnausliput on loppuunmyyty, saatavilla on vielä päivälippuja. Varmista paikkasi nyt!

Jaa artikkeli